Navn: Marie Skogsrud, butikkmedarbeider

Alder: 48

Bor: Solbergelva

Det var min aller første sydentur og jeg forventa ikke akkurat å møte noen jeg kjente. Da jeg kom på flyplassen på Gran Canaria var det plutselig noen som sa «Jøss, det er jo Kiwi-dama!» Haha! Det var bare koselig. Det hender noen sier det når jeg møter dem på gata og. Ettersom jeg har jobba i butikk siden jeg var 14, kjenner jeg veldig mange ansikter i bygda, men ikke like mange navn.

På ungdomsskolen i Skotselv var jeg ganske skolelei. Da passa det meg fint at vi fikk ha utplassering på butikken en dag i uka. Etter skolen fortsatte jeg. Jeg jobba ti år på Kiwi i Hokksund og elleve år på Kiwi i Krokstadelva. Nå har jeg vært fast her på Kiwi i Solbergelva de siste elleve åra. Det beste er alle de forskjellige menneskene jeg treffer. Mange er ensomme. Tenk om jeg kan gjøre dagen deres litt bedre, bare ved å si hei og smile?

Jeg tar livet som det kommer. En dag av gangen. Legger ingen store planer. Drømmeprinsen har aldri dukka opp. Kanskje har jeg satt standarden litt for høyt? Men det stresser jeg ikke med. Jeg er veldig glad i barn og er så heldig å ha fem tantebarn. Alt skal være så travelt i dag. Jeg ser mye småstressa folk når jeg sitter i kassa. Vi må stoppe litt opp og se de små øyeblikkene. En gang ble jeg spurt om jeg aldri er sur. Da svarte jeg at hadde jeg ikke hatt ører, hadde smilet gått helt rundt.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Solbergelva?

Play
00:00