Navn: Ole Hermann Borgan, selger og tidligere fotballdommer

Alder: 54

Bor: Åssiden

Onsdagskvelden fikk jeg veldig vondt i huet. Jeg er jo mann, så jeg tenkte bare det ville gå over. Torsdagen dro jeg på jobb, men utover kvelden følte jeg meg ikke bra. Morgenen etter ble det legevakta, sykehuset og Rikshospitalet. Jeg hadde et hjerneslag. Det var onsdag 31. oktober. Midt oppi alt hadde jeg flaks, for de oppdaga en fistel som ville ført til hjerneblødning. Operasjonen i januar gikk fint og jeg pusta letta ut.

For tre uker siden skulle jeg ut med bikkja på morgenen her, da dattera mi merka at jeg prata som om jeg var full. Så merka jeg selv at jeg snakka gærent og at jeg begynte å sikle. Plutselig var hele venstre side lamma. Da var det visst snakk om timer. Det hasta så mye at de måtte operere ut blodproppen uten å legge meg i narkose. Det var jævlig vondt, som om hele huet sprengte.

To hjerneslag på tre måneder. Nå er det noen tøffe tak. Jeg har alltid vært en positiv humørspreder, men nå er jeg ikke meg selv. Jeg prøver å tenke at jeg har hatt kjempeflaks. Likevel kommer tankene. Jeg er blitt mer redd for å gå ut aleine. Og hva om jeg får et nytt slag mens jeg sover? Nå trur jeg det kan være lurt å gå til psykolog. Jeg må få tilbake livsgnisten, den gamle Ole Hermann. Det drar seg nok til etter hvert. Hva jeg tenker framover? Jeg drømmer egentlig bare om å kunne ta en ferie, reise til utlandet med kona. Det hadde vi hatt godt av nå.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Åssiden?

Play
00:00