Navn: Nina Viland, coach og sparringpartner

Alder: 43

Bor: Bragernes

På det mørkeste hadde jeg ikke lyst til å leve. Jeg var helt nede i grusen. Jeg velger å kalle det vendepunktet mitt, framfor depresjonen. For det å nå bunnen er det beste som har skjedd meg. Det snudde om på alt. Tvang meg til å granske meg selv. Jeg fikk veldig god hjelp fra en hypnoterapeut. Han stilte gode spørsmål som løste opp hodet mitt, vekket underbevisstheten og fikk ting i gang. PT-en min ble også veldig viktig.

Endringen jeg var gjennom har trigget meg. Jeg har så lyst til å hjelpe andre med å få til det samme, så jeg har startet mitt eget firma. Det er ikke sikkert alle kan få til alt i verden. Men jeg tror alle kan løfte seg på det de ønsker, bare de får de rette verktøyene og mulighetene. Jeg er utdannet NLP-coach og fullfører nå et studie i kreativ ledelse. I alle år jobbet jeg som regnskapsfører og rådgiver i familiebedriften. Også der likte jeg best å jobbe med menneskene.

Hver kveld har jeg en liten refleksjonsstund der jeg ser hva som har vært godt den dagen. Når jeg legger meg, bestemmer jeg hva som skal være min første tanke når jeg slår opp øynene. Det er et kraftfullt valg. Da jeg ble 40, bestemte jeg meg for ikke å være så styrt av frykten min. Til bursdagen min kjøpte jeg meg en symaskin, en Harley Davidson og et fallskjermhopp. Stadig prøver jeg å utfordre meg selv. På forsidebildet mitt på Facebook står det «You can. End of story.» Det er mitt mantra.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Bragernes?

Play
00:00