Navn: Heidi Smedsrud Hansen, daglig leder av Frivilligsentralen i Svelvik

Alder: 38

Bor: Konnerud

Man må jo forhandle litt, haha! Vi fikk først to gutter. Jeg har lillesøster selv og hadde alltid sett for meg at jeg kom til å få jente. Så da hadde jeg lyst til å prøve på en til. Atle var ikke helt sikker, men da kom vi fram til den avtalen: Hvis vi fikk barn nummer tre, skulle han få kjøpe båt, haha! Han angrer ikke, så jeg føler vel egentlig han fikk litt i pose og sekk. Det ble ei jente. Og vi har fortsatt båt, bare at den er blitt større med åra.

Nå er ungene sju, elleve og 14 år. Nå som de begynner å bli så store, hender det at alle er ute av huset samtidig. Øyeblikk der ingen trenger meg har vært en sjelden luksus. Plutselig kan jeg sette meg ned og lese en bok helt uforstyrret, liksom. Det viktigste jeg håper å lære barna mine er å være snille mot andre, og mot seg selv. Jeg håper jeg klarer å gjøre dem i stand til å ta gode valg. På et eller annet tidspunkt må man jo gi litt slipp og la dem ta noen avgjørelser på egenhånd. Det er ikke så lett bestandig. Jeg tenker mye på det nå, når vi er på vei inn i ungdomstida for fullt.

Når jeg har tid for meg selv, liker jeg å være kreativ. Skrive, male og sy. I 2017 ga jeg ut en diktsamling. Også elsker jeg jobben min, det må du få med. Det er noe helt spesielt her i Svelvik, føler jeg. Vanvittig mange som har lyst til å bidra. Jeg jobber med en haug med ja-mennesker. Det er så deilig å se hvor mye glede de sprer!

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Konnerud?

Play
00:00