Navn: Karolina Wieslan, eier og driver restauranter

Alder: 35

Bor: Svelvik

Hvordan det er å drive firma sammen med mannen min? Mange spør meg om det. Det er ikke bare lett, for Wieslaw og jeg har begge veldig mange ideer. Og alltid syns vi at vår egen idé er best, haha! Men vi jobber mot det samme målet, så det går fint. Både mannen min og jeg jobbet i restaurantbransjen i Polen også. Men der tjente vi ikke nok til å kjøpe hus. Så for 12 år siden flyttet vi til Norge. Egentlig bare for å jobbe og spare penger til bryllup og bolig. Så ble vi her.

Vi driver to restauranter, catering og selskapslokale. Det er mye jobb og litt stress. Men så er det veldig moro og spennende også. Café Jebsen her i Fossekleiva overtok vi i juni for halvannet år siden. De solgte mest vafler og kaffe. Nå har vi full restaurant. Den første sesongen hadde vi et selskap med 160 gjester. Jeg var veldig nervøs, men det gikk bra. Det skjer mange ting på kjøkkenet som gjestene ikke ser. Alltid etter store arrangementer går vi gjennom hva som var bra og hva som kan bli bedre.

I tillegg til Café Jebsen driver vi Berger Gård, Vitamat Catering og Haga Golf på Bekkestua. En perfekt dag for meg er når vi kan ha litt tid sammen alle tre i familien. Reise på ferie sammen, til Polen eller et annet sted. Målet vårt er å gi datteren vår Klaudia på ni år et bedre liv enn vi hadde i Polen, at vi kan ha råd til å kjøpe det hun trenger.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Svelvik?

Play
00:00