Navn: Inger-Lise Haare, daglig leder for Villa Skaar i Vestfossen

Alder: 38

Bor: Hallermoen

Jeg burde trent mer. Jeg burde vært mer sosial. Burde, burde. Jeg prøver å ikke være så streng meg selv. Ingen får til alt. Akkurat nå bruker jeg nesten all tiden min på jobb, studier og familien. Jeg er ingen superkvinne, jeg kjenner på skvisen. Barna er viktigst, selvfølgelig. Men når jeg har ansvar for mellom 60 og 70 medarbeidere og 25 beboere, kan jeg ikke bare legge det bort.

Som leder ønsker jeg å skape en kultur der det er lov å være god og lov å feile. Jeg er opptatt av å gi alle tillit og ansvar. Da vi ansatte en ny faglig leder for litt siden, ble hun møtt med konfettikanon og bobler i gangen første arbeidsdag. Det er sånt jeg elsker! Det må være litt galskap. Når jeg merker at jeg jobber sammen med folk som samarbeider og utfyller hverandre, blir jeg nerdete glad.

Jeg har et mål i livet. Jeg håper menneskene jeg møter har det bitte litt bedre etter å ha møtt meg. Om det så bare er et smil eller noe vi snakker om. Et eller annet. Bitte litt. Jeg tror ikke at jeg skal helbrede noen, men at jeg kan gi litt god energi. At de føler seg sett. En gang, om 15 år eller noe sånt, håper jeg at jeg kan leve av å holde foredrag og veilede. At jeg har fått såpass mye ledererfaring, livserfaring og historier at jeg kan påvirke andre i å skape og utvikle. Enten det er i eget liv eller i selskaper.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Hallermoen?

Play
00:00