Navn: Morten H. L. Eriksen, partner og markedssjef

Alder: 54

Bor: Svelvik

Mitt første fallskjermhopp. En fantastisk følelse. Men da jeg nærmet meg bakken, kjente jeg at det gikk galt. Farten var for stor og jeg bremset ikke nok. Jeg rakk å tenke «shit». Så landet jeg med beina først og brakk to ryggvirvler. Opptreningen tok ett år. Det var smertefullt, men samtidig fint. Jeg var omgitt av bra folk. Nå er det 20 år siden.

Aller helst vil jeg snakke mest om firmaet vårt, Morild InterDesign. Det startet som et båtbyggerfirma i Asker, men flyttet til Adax-bygget i Svelvik for to år siden. For ett år siden kom jeg inn. I løpet av det siste året har vi gått fra to til fem ansatte og investert betydelige beløp i maskiner og utstyr. Vi produserer benkeplater i materialet Corian, som er en blanding av stein og akryl. Et unikt materiale med mange muligheter. Kundene våre er interiørarkitekter, eiendomsutviklere og noen eksklusive kjøkkenstudioer i Oslo. Det er utrolig spennende.

Livet? Prøver man å se det hele i fugleperspektiv, kan man jo lure på hva som er vitsen. Jeg tror det er om å gjøre å fylle tiden med flest mulig gode opplevelser. Og kjærlighet. Nå kjenner jeg at jeg ønsker meg trygghet, stabilitet og ro. Minst mulig bølger. Gleder meg over gode ting i hverdagen, som familie, kjæreste og gode venner. Mye skikjøring, turer og flotte opplevelser står for tur.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Svelvik?

Play
00:03