Navn: Kai Roger Bakken, driver KRB Trading

Alder: 52

Bor: Steinberg

Det aller råeste jeg har vært med på var da vi tok med Lotusen min til Formel 1-banen Spa i Belgia for to år siden. Det er en sånn bane du bare har sett på TV. Vår hjemmelagde bil var to sekunder raskere enn en Koenigsegg One til 25 millioner. Og ni sekunder raskere enn Porsche 918 Spider. Det var moro. Selv om jeg begynner å bli gammel, har jeg fortsatt guttedrømmene. Det var gromt.

Lotusen kjøpte jeg i deler for 100.000. Den har nok runda 300.000 totalt. Det forrige prosjektet var mye dyrere. Da kjøpte vi en Audi Coupe som vi omtrent bare beholdt taket og frontruta fra. Resten brukte vi 3.000 timer på å bygge. Men dette er jo både jobb og hobby. Den har gitt oss veldig mye PR. Nå er det sønnen min som kjører den, og han slo meg faktisk i et par løp i fjor.

Folk har ikke helt skjønt hvor stort gatebil og racing er. Vi har 40.000 tilskuere. Det er bare Holmenkollen her til lands som drar flere. Jeg tror vi har vunnet flest billøp uansett klasse de siste fem-seks åra. Nå jobber alle for å slå meg, så det blir spennende å se hva de har kommet opp med i år. Det ene Lamborghini-teamet har fått med seg en investor som har spyttet inn 15 millioner. For meg er det en tilfredsstillelse å ha greid å gjøre butikken, verkstedet og kjøringa til et levebrød i 25 år. Det hadde jeg ikke greid uten teamet med lokale folk som hjelper meg.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Steinberg?

Play
00:00