Navn: Elisabeth Nybråten Bakken

Alder: 29

Bor: Åskollen

Mistanken kom da vi var ute på kinarestaurant og jeg bestilte det vanlige, fritert kongereke. Jeg ble så dårlig! Da kjøpte vi graviditetstest. Mads var med da jeg tok den. Det var et kjempesjokk. Vi hadde vært sammen i tre måneder og det var midt i russetida. Planen min var militæret og sykepleierutdanning. Han skulle i militæret. Begge bodde hjemme. Men mamma og pappa pussa opp leiligheten som ligger vegg i vegg med barndomshjemmet. Det var en veldig god trygghet å bo der. Begge familiene våre har hele veien støtta oss og hatt trua.

Etter ett år kjøpte vi oss leilighet på Åskollen. Nå har vi tre barn: Adam på ti, Lucas på sju og Noah på tre. Det var stor forskjell på å bli mamma som 19-åring og 27-åring. Jeg er mer moden nå. Men nesten mer hysterisk, for nå vet jeg mer, haha! Mads er jordnær, omtenksom, stiller opp og har humor. Vi har respekt for hverandre og tar fightene med en gang de kommer. Jeg kunne ikke klart meg uten ham.

I russetida meldte jeg meg som sjåfør, og jeg fullførte videregående. Ved siden av skolen hadde jeg en deltidsjobb på Kiwi. Etter permisjonen fikk jeg høyere stillingsprosent og bestemte meg for å satse på karriere der. Jeg trives med å jobbe med mennesker og kanskje bidra til at noen får en litt bedre dag enn de hadde. Nå er jeg låseansvarlig på Kiwi XL Ligosenteret. Målet mitt er å få min egen butikk.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her


Det beste med Åskollen?

Play
00:00