(Drammens Tidende)

Navn: Lena Trulsen, daglig leder for Baker Klausen Proffen

Alder: 49

Bor: Gulskogen

En kveld ble jeg bare stormforelska. Det var som å trykke på en bryter, en helt rar følelse. Jeg hadde vært alene med datteren min i noen år, så det var ikke planlagt. Først var jeg egentlig ikke interessert i ham, men så begynte vi å møtes litt gjennom venner. På festen den kvelden kjente jeg bare at det er han jeg vil ha. Nå har vi vært samboere i fire år. Han er 14 år yngre enn meg, så i begynnelsen tenkte jeg litt fram og tilbake. Men hva så? Jeg bryr meg ikke om hva folk sier.

Hvis man skal bry seg om hva folk mener hele tida, må man jo holde seg inne, haha! Det er mitt liv, jeg velger sjøl hva jeg vil. Jeg er sånn som kan kle meg ut og lage sprell når det er sammenkomster. En gang vi hadde folk her hjemme, kom jeg plutselig ut på dansegulvet i badedrakt, høye hæler og grorudpalme. Sånn har mamma bestandig vært og. Vi må ikke ta oss sjøl så høytidelig hele tida.

Det er jeg opptatt av å fortelle dattera mi. Ikke hør på alle andre, gjør det du føler og lag din egen vei. Det aller viktigste for meg nå er at hun får gjennomført utdannelsen sin, staker ut den veien hun ønsker og har det bra. Også gleder jeg meg veldig til snøen forsvinner i hagen her, så jeg kan rake og holde på litt i blomsterbedene. Det gir meg mye glede å se at det spirer, gror og blir fint rundt meg.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Gulskogen?

Play
00:03