Navn: Tone Lise Claussen, vakt på Drammen Havn

Alder: 59

Bor: Konnerud

Har noen sagt at jeg er den blideste dama i Drammen? Nei, gurimalla? Nei, veit du hva? Hahaha! Jeg har aldri vært god til å ta imot ros. Det er så flaut. Men skal jeg være ærlig, får jeg tilbakemeldinger på at folk syns det er hyggelig å komme hit. Livet er for kort til å være sur og sint. Vi har flest hverdager, så vi må gjøre dem best mulig. Noen driver med kryssord. Min hjernetrim er å lære meg navn og ansikter. Jeg merker at kundene syns det er hyggelig.

Jeg var 20 år og hadde vært ti måneder i England som au pair da jeg fikk min første jobb på Drammen Bilhavn, som i dag heter Axess Logistics. I 35 år jobba jeg på kontoret her. Jeg stortrivdes med kolleger og alt mulig. Men til slutt følte jeg at jeg kunne alt og at det gikk litt på autopilot. Da det ble ledig stilling i vakta, søkte jeg. Det var litt skrekkblanda fryd. Men jeg elsker det. Her har jeg lært masse nytt. Jeg har beholdt kollegene, fått mange nye og får virkelig brukt kundeservicen min.

Selv om jeg har jobba med biler i snart 40 år, er jeg overhodet ikke interessert i bil selv. Bare den er trygg, billig i drift og starter, er jeg fornøyd, haha! Sønnen min er bilselger og skikkelig oppgitt over moderen der. Hjemme er jeg hønemor for to barn og tre barnebarn. Når jeg har det aller best? Når familien er samla på hytta vi har bygd på Høgevarde. Da koser jeg meg.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Konnerud?

Play
00:13