Navn: Cathrine Løwer Dahlquist, barnehagelærer-student

Alder: 22

Bor: Stenseth

Fødselen tok 39 timer. Det var like før det endte med keisersnitt, men så ble han tatt med vakuum. William gråt hele tiden da han var baby. Helsestasjonen sa alt var fint. Jeg er glad jeg stolte på mammafølelsen og dro til privat kiropraktor. Der fant de ut at han hadde brekt kragebeinet da han ble født, hadde skjevhet i nakken og kort tungebånd. Han hadde rett og slett hatt det vondt og vært sulten. Samme kveld fikk vi en helt annen gutt. I august blir han to år.

Jeg er alenemor, fulltidsstudent og har nettopp kjøpt hus. Det er travelt. Jeg fikk privatvisning og la inn bud på prisantydning før visning. Fikk det til 2,5 millioner. Da jeg leide, betalte jeg 12.500 kroner uten strøm. Nå betaler jeg 10.200 på lånet og 4.500 i fellesutgifter. Mamma og pappa måtte være medlåntakere, men jeg betaler alt selv. Det blir trangt framover, men det er det verdt. Det er deilig å betale ned til seg selv.

Uten all hjelpen fra foreldrene mine, hadde det ikke gått. Mange dager må jeg ta toget til forelesning i Oslo før barnehagen åpner. Det kan til tider være slitsomt med lite søvn, men jeg elsker å være mamma.. Jeg har lyst på flere barn, for jeg er oppvokst med tre søsken. Det var så fint. Status på kjærlighetsfronten? Haha, nei akkurat nå er William og skolen i fokus, så får det skje når det skjer. Drømmen min er A4-livet med mann, barn og stakittgjerde.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Stenseth?

Play
00:04