Navn: Emilie Neve Almsbakken, går på Drammen videregående

Alder: 16

Bor: Konnerud

Jeg var bare 13 år da jeg fikk lyst til å dra i militæret etter videregående, for da vurderte storebroren min det. Målet mitt er å klare guttekravene på de fysiske testene. Jeg vet ikke om jeg har lyst til å bevise noe, men jeg syns det er litt gøy at det krever litt. Derfor følger jeg Forsvarets treningsprogram og trener opp mot fem dager i uken. Jeg har lyst til å få så gode karakterer på opptaksprøven at jeg kan velge litt hvor jeg skal være. Hva som er førstevalget mitt vet jeg ikke ennå.

Jeg liker å dele resultatene jeg får på trening på Instagram. Det er morsomt at jeg har klart å skape noe selv og fått litt over 3.000 følgere ved å dele hvem jeg er og hva som er viktig for meg. Nylig fikk jeg et par samarbeidspartnere som skal sponse meg litt og, det er stas. Selvfølgelig har det en innvirkning på meg hvor mange likes jeg får. Det føles bra når andre også liker det jeg liker. Men jeg lar ikke det styre livet mitt, altså. Absolutt ikke.

En perfekt dag for meg? Det er å våkne sent, rundt klokken 10. Spise frokost med familien, for så å legge meg og se på serier igjen. Akkurat nå ser jeg på Grey's og The Fosters på Viaplay. Så går jeg en tur med hunden vår Bajas, som er en jack russel terrier. Resten av dagen gjør jeg noe morsomt med venner. Kanskje vi spiser ute. Da har jeg det veldig fint.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Konnerud?

Play
00:04