Navn: Per-Magnus Bratseth, butikksjef for Kiwi Krokstadelva

Alder: 31

Bor: Hovjordet

Jeg har en bra jobb, leilighet og venneflokk, men er klar for neste steg. Målet mitt er å gifte meg, få barn, kjøpe hus og bikkje. Da kan jeg dø fornøyd. Eller, forresten, på bucket-lista mi står også fisketur til New Zealand og safari i Botswana. Drømmedama? Ærlig, direkte og bein i nesa. Jeg trenger det, som er såpass sta og tøff selv. Tinder er håpløst. Jeg er så drit lei chatting. Vi må se hverandre i øya.

Jeg har lagt livet mitt i jobben og gått på noen smeller. Et forhold røk fordi jeg jobba for mye. Da jeg ble butikksjef som 25-åring, var jeg en veldig hard sjef, sikkert fordi jeg var usikker selv. Det mykna opp etter hvert, da jeg skjønte at jeg ikke kom noen vei uten gode folk som trives. Du må være et godt menneske og behandle folk ordentlig for å få det til. Uten alle rundt meg i hele Kiwi, hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Jeg kan ikke tenke meg at det fins bedrifter med samme lagfølelse.

Randi på 83 år er en av de faste kundene våre. En dag for tre år siden så jeg at hun ikke var seg selv og spurte om noe hadde skjedd. Da inviterte hun meg på en kaffekopp. Hun er faktisk blitt en veldig god venn som jeg stadig besøker, selv om kompisene mine mobber meg litt for det, hehe! Vi er like ærlige og åpne, det var full klaff. Det er som om jeg har kjent henne hele livet, vi kan prate om alt. Ganske unikt, egentlig.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Hovjordet?

Play
00:09