Navn: Tina Hansen, eier og driver Strikkefryd

Alder: 36

Bor: Åsen

Mamma åpnet garnbutikken sammen med venninna si i august for tre år siden. Bare noen måneder senere fikk hun vite at hun hadde eggstokkreft. Selv om hun gikk gjennom mange tøffe cellegiftkurer, fortsatte hun å være i butikken og bidro så mye hun klarte. Jeg tror hun syntes det var godt å kunne være her og få tankene litt vekk fra sykdommen. Rett før jul ble hun så dårlig at hun ikke klarte å få i seg mat. I slutten av januar døde hun, bare 55 år gammel.

Jeg har drømt om å ha egen butikk, men jeg har tenkt at jeg ikke har mulighet til det. Nå gjør jeg det likevel. Det er litt skummelt, men jeg gleder meg veldig til å jobbe med noe jeg liker så godt. Jeg vil fortsette å jobbe noen dager i uken i regnskapsbyrået jeg er ansatt i, og begynner å jobbe i butikken fra september. Heidi, som har vært ansatt hos Strikkefryd i flere år, vil derfor være å treffe i butikken litt oftere nå.

Selv har jeg det aller best når jeg er sammen med familien min. Vi har barn på to og seks år, og vi liker oss godt ute på tur i skogen og på fjellet. Dette er også noe jeg sitter igjen med gode minner om fra min egen barndom. Mamma fikk oss til å føle oss trygge. Hun var så raus, satte alltid andre foran seg selv. Jeg savner aller mest bare at hun er her. Det er fint å kunne fortsette det mamma startet. Jeg har mange ideer om alt vi kan gjøre, og håper å få realisert en del av disse i tiden fremover.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Åsen?

Play
00:06