Navn: Yvonne Langerud Eriksen, ambulansearbeider

Alder: 31

Bor: Svelvik

Jobben har gjort meg mye mer åpen. Jeg kjenner mer på følelser. Det er vi nødt til, det nytter ikke å holde det inne. Det verste jeg har vært med på er krybbedød. Jeg husker han var helt blå og stiv da vi kom. Stakkars foreldre. Sånt glemmer jeg ikke. Heldigvis har vi gode kolleger rundt oss. Og vi får samtaler og hjelp. Mesteparten av jobben er å være omsorgsperson for eldre som skal ha transport. Det er 70 prosent av turene.

Jeg var 24 år og teamleder hos DFDS, men var lei av å sitte på kontor. Jeg fikk prøve meg på ambulanse, og skjønte med en gang at det passet meg å treffe nye folk hver dag. Også var jeg glad for å kunne flytte hjem igjen til Svelvik, her jeg har hele familien. Jeg bodde seks år i Oslo. Det var greit å oppleve, men det ble mye by. Hva jeg drømmer om? En mann, haha! Er det lov å si? Det er ikke så lett å få tid til det, med turnusjobb og en hobby som tar mye tid. Jeg håper jeg treffer en som er glad i hund. Det må han nesten være.

Jeg har det aller best når jeg driver med hundene mine. Det er det ultimate. Jeg har corgien Koda på ti år og sheltien Nessie på 16 måneder. Hundesporten agility har gitt meg mange venner og store opplevelser. Det største var nok da Koda ble den første corgien i Norge som ble agilitychampion. Og da vi vant lag-NM i 2017. Det største målet mitt er å komme til VM med Nessie.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Svelvik?

Play
00:13