Navn: Henriette Borchgrevink, eiendomsmegler og selger

Alder: 41

Bor: Krokstadelva

Jeg har funnet på alle mulige unnskyldninger én gang i uka det siste året. Sagt at jeg skulle til frisøren og tannlegen. Fortsatt syns jeg det er vanskelig å si at jeg går til psykolog. Jeg er jo ikke sjuk i huet, haha! Det startet med at jeg våknet en morgen og ikke kom meg opp trappa. Hele kroppen verka. Det neste halvåret lå jeg i senga og grein. Når jeg har hørt historier om folk som har møtt veggen, har jeg tenkt «ta deg sammen og kom deg på jobb». Derfor var det ekstra skamfullt at det skjedde meg.

Etter at jeg var åpen om det, fikk jeg faktisk meldinger fra folk jeg ikke ante at slet med noe. Synd det er så tabu å snakke om. Det siste året har jeg fått det mye bedre med meg sjøl. Jeg begynte å trene og har faktisk gått ned 12 kilo siden mars. På Gården Bootcamp trener jeg med fine folk som vil meg vel. Sammen med familien min har de vært enormt viktige. Også har jeg en fantastisk arbeidsgiver, som også gjør alt for at jeg fortest mulig skal tilbake til 100 prosent. Nå er det 50.

Jeg har alltid stikki nesa fram og vært med på alt. Alt fra Frøken Norge og reality-TV, til å starte egen butikk. Aldri latt meg stoppe av hva andre mener, og sikkert lagt meg litt på jantelov-hoggestabben underveis. Jeg har nok roa meg litt med åra, tenker litt mer over ting. Dessverre, for jeg skulle ønske jeg klarte å gi enda litt mer faen. Det burde alle øve seg på.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Krokstadelva?

Play
00:08