Navn: Kenneth Fjeld, eier og driver Aesir Academy

Alder: 44

Bor: Krokstadelva

På slutten av barneskolen ble jeg så syk at det holdt på å gå helt gærent. Jeg fikk astma, skarlagensfeber, kyssesyken og et virus. Lå i senga i mange måneder og mistet all muskelkraft. Som 12-åring ga legen meg beskjed om at jeg aldri kunne trene igjen. Siden da har jeg trent. Det startet med at onkelen min ga meg karatefilmer. Chuck Norris ble helten min. Det ga meg motivasjon til å prøve kampsport.

Karate endret hele livet mitt. Fra å være en svak og usikker tenåring, holder jeg i dag foredrag for tusen personer. Jeg har hatt flere lederstillinger. Og jeg har drevet egen kampsportklubb i 15 år. Den kraften sporten har gitt meg ønsker jeg å gi videre til mine elever. Jeg underviser 25 leksjoner i uka, i tillegg til full dagtidsjobb. Vi har også flere arrangementer utenom. Som foreldres kveld ute. Da samler vi alle barna til film, trening og pizza her, så får foreldrene noen timer på date. Det er viktig å få tid til hverandre.

Det største jeg har opplevd var å bli eleven til Chuck Norris. Han er en filmstjerne og et ikon, men velger å bruke all sin energi på meg når vi møtes. Det er helt unikt. Han har aldri vært i Norden før. I år kommer han til oss i Krokstadelva. Det er så stort. Det viktigste jeg vil lære elevene mine er å stå for den de er, tørre å vise det og stole på seg selv. Og aldri si nei til en mulighet.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Krokstadelva?

Play
00:14