Navn: Kristine Salamonsen, IKT-sikkerhetsrådgiver

Alder: 29

Bor: Danvik

Vi var på piknik med spekeskinke og lokal vin ved en olivenlund i Toscana. Da sola gikk ned og stjerne kom, tok han fram ringen. Jeg ble så glad! Levde på det resten av ferien. Før vi dro hjem hadde vi nesten bestemt oss for å gifte oss på samme hotell året etter. Heldigvis syntes familie og venner det var en god idé, så vi samlet 53 gjester til bryllupshelg i Toscana. Det var perfekt.

Thomas og jeg møttes da jeg studerte i Trondheim. Jeg meldte meg på et nybegynnerkurs i sportsdans. Og han var instruktør ... Det ble som min egen lille dansefilm, hehe! Han så gullhjertet rundt halsen min og trodde jeg hadde kjæreste, men det var jo en gave fra familien. Det ble flere og flere treninger utenom kurset. Så ble det oss. Nå danser vi aktivt sammen i Elvebyen sportsdanseklubb, trener minst tre ganger i uka og konkurrerer i eliteklassen.

Drammen skulle egentlig bare være en mellomstasjon, mens vi lette etter leilighet i Oslo. Vi flyttet inn i barndomshjemmet mitt, tomannsbolig med mamma og pappa. Neste år skal vi overta huset og bygge om, så flytter foreldrene mine opp der vi bor nå. Generasjonsbolig funker ikke for alle, så jeg er veldig glad for at Thomas trives. Mamma og pappa ringer om det er noe, de renner ikke ned dørene våre. Det kan ikke være helt åpent. Vi er begge familiekjære, så det er kjempehyggelig å ha de så nærme.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Danvik?

Play
00:08