Navn: Nina Green, butikksjef i MIFshop og utstyrsansvarlig

Alder: 45

Bor: Mjøndalen

Det starta med at jeg begynte som frivillig i MIF. Den gangen solgte vi bare supporterutstyr fra ei lita brakke på 12 kvadrat ved siden av stadion. Da vi rykka opp første gangen, fikk jeg en liten stilling. Nå er jeg på 80 prosent. Vi har stor butikk, kontor, lager og plass til trykking. Det har vært veldig gøy å være med på utviklingen sammen med alle som jobber dugnad. Vi starta på null. I år er budsjettet 1,45 millioner, men målet mitt er å selge supporterutstyr for to millioner. Det er viktig å sette seg litt hårete mål.

Jeg er fra Mjøndalen, men vi har bodd både i Drammen og tre år i Spania. En gang vi var hjemme på besøk, gikk vi tur i nabolaget her. Da fikk vi se drømmehuset vårt. Gammelt hus, stor hage, veldig sentralt. «Det hadde vært perfekt», sa Thomas og jeg til hverandre. Noen måneder senere ble det faktisk lagt ut for salg. Da var jeg i Spania, så Thomas kjøpte huset uten at jeg hadde vært inne.

Egentlig var jeg sykepleier. Men etter en snowboard-ulykke i 2012, ble jeg lam i armen. Plutselig kunne jeg ikke jobbe som det jeg var utdannet til. Jeg måtte trene masse for å kunne fungere som normalt igjen, nå går det veldig bra. Da jeg sluttet som sykepleier, ville jeg ikke ha en jobb med helgevakter. Så endte jeg med å jobbe her alle hjemmekamper, haha! Vi får ikke med oss så mye av kampen, men vi ser scoringene på TV.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg

Fra 1. juni 2018 til 31. desember 2019 ga vi deg hver deg en historie fra folk i nye Drammen. Nå gir vi deg et gjensyn med noen av dem. Les alle historiene her.

Det beste med Mjøndalen?

Play
00:19