Navn: Yasar Ongun, DJ og musikkprodusent

Alder: 25

Bor: Hokksund

Da folk ropte at det var en bombe eller en tsunami, trodde jeg det var slutten. Alle skrek, det var et mareritt. Egentlig skulle jeg gå opp en vei, men så ble jeg stående og snakke med folk. Like etter raste det ned mursteiner i den veien. Det ekleste er nesten å tenke på hvor heldig jeg var. Heldigvis gikk det bra med alle jeg kjente. 90 prosent av de jeg kjenner dro ikke tilbake året etter. Jeg prøvde å ikke overtenke det, så jeg dro tilbake for å være DJ.

Det er kjempegøy å kunne leve av å være DJ. Særlig når det faktisk går rundt. Å spille så mye som jeg gjør nå, mellom fem til sju ganger i uka, er en drøm. Men jeg har flere drømmer. Jeg ønsker å slippe en skikkelig bra låt. Nå planlegger jeg noen seriøse låter, men det er ikke mye jeg kan si om det nå.

Musikk har vært en hobby fra jeg var 12 år. Jeg klarte ikke tenke på noe annet, jeg var skikkelig interessert i det. Det var mye motstand i starten, for det var ingen som så på det som seriøst. Men etter at jeg vant en DJ-konkurranse som 17-åring skjønte jeg at jeg kunne holde på med dette. Det var få jobber i starten, jeg måtte gamble. «Hva er det verste som kan skje», tenkte jeg. Ved siden av hadde jeg deltidsjobber. Jeg tjener bedre nå, haha! Et tips til andre: Selv om du får mye motstand, gå for det du brenner for.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Drammen?

Play
00:05