Navn: Susana Boateng, hjemmeværende mor

Alder: 25

Bor: Svelvik

Folk dømmer, men jeg er ikke interessert i å tenke på hva andre mener. Situasjonen endres ikke av at noen snakker stygt om meg. Jeg fikk Sissel da jeg var 15 år, og var tilbake på skolen etter tre uker. Foreldrene mine sa det ikke var mulighet for å bli hjemme. Jeg ville være med venner, men jeg måtte prioritere. Ettersom situasjonen var som den var, kan jeg ikke si jeg gikk glipp av ting. For det var ikke et valg, jeg måtte vokse opp veldig fort.

Da Nana inviterte meg til å se på en fotballkamp, svarte jeg at vi kunne gå på date hvis han scoret. Nå har vi vært gift i fire år. Da vi ble sammen, måtte jeg akseptere hans livsstil som fotballspiller. Jeg må følge han og hans drøm når han bytter klubb. Nå spiller han ikke for noen, men vi håper det blir nærme. Det er morsomt å flytte rundt, men det er ikke stabilt. Vi vet ikke hvor vi er neste sesong. Men jeg er heldig, for han støtter meg og det jeg vil.

Jeg er en «full time mom», en «housewife», haha! Jeg vil starte en egen bedrift, kanskje noe innenfor barn eller beauty. Nå er jeg hjemme med Bayanah på snart to år. Det var et punkt etter fødselen da jeg følte meg trist. Det var interessant, for jeg trodde ikke det skulle skje med meg. Nana spilte bortekamper og jeg var ofte alene. Men jeg måtte bare finne de fine øyeblikkene og tilbringe tiden med familien så ofte vi kunne.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Svelvik?

Play
00:03