Navn: Anita Pedersen, er Sats-instruktør og jobber med markedsføring i Clear Channel

Alder: 30

Bor: Flytter til Solbergelva

«Denne personen vil ikke jeg være», tenkte jeg etter at ei jente jeg var slem mot tok et oppgjør med meg. Jeg lot min usikkerhet gå ut over andre, for jeg slet med selvtilliten etter å ha blitt mye mobba på ungdomsskolen. Kanskje bar jeg på et nag, selv om jeg holdt ting for meg selv. For da jeg begynte å blomstre og ble populær, ble jeg den bitchen selv.

I desember i fjor var jeg gjennom et samlivsbrudd. Jeg mistet alt av sparepenger og nådde bunnen, det raknet for meg. «Det skal få rakne fram til juni», sa jeg. I august kjøpte jeg meg leilighet og var tilbake på jobb etter å ha vært sykemeldt i to måneder. Alt som skjer har en mening. Jeg ser ikke tilbake med bitterhet, men ser på hendelsene som en erfaring. Nå stråler livet, og jeg har møtt en fyr. Det er som å møte meg selv i døra, han er en mann med stor M.

Jeg er nok litt rebell fortsatt, men å danse freestyle diskojazz ble min måte å uttrykke alt på. Har jeg en dårlig dag, danser jeg mine gamle rytmer på Sats, hvor jeg nå er instruktør. Den mest magiske følelsen som finnes er når jeg går ned gressmatta på Sats etter en hektisk dag og ser damene vente på meg. Timene mine er et fellesskap, det er ikke noe jantelov. Jeg sier at de skal se seg i speilet, vrikke på hoftene og føle seg sexy. Det er et fristed.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg

Fra 1. juni 2018 til 31. desember 2019 ga vi deg hver deg en historie fra folk i nye Drammen. Nå gir vi deg et gjensyn med noen av dem. Les alle historiene her.

Det beste med Solbergelva?

Play
00:15