Navn: Anne Karin Sandnes, eier av klesbutikken Walk In i Schwenckegata

Alder: 55

Bor: Åssiden

Jeg har opplevd mye sorg, svik og vonde perioder i livet, men jeg tror jeg har blitt en snill person fordi det ikke alltid har vært like greit. Mannen min, den yngste datteren vår og jeg opplevde terroren i Nice på veldig nært hold for tre år siden. Det var nesten så jeg ikke hadde sittet her i dag. Jeg rakk ikke tenke, vi skjønte bare at det var noe alvorlig som skjedde. Vi løp, men jeg stoppet opp for å kikke bak meg. Det skulle jeg ikke gjort, for da så jeg alt det grusomme. Det var som å være med i en actionfilm, helt uvirkelig.

Jeg har opplevd store fine ting i livet også. Jeg ble mamma veldig tidlig, men også sent. Den første fikk jeg da jeg var 18, og sistemann fikk jeg da jeg var 37. Det har alltid vært barn og liv og røre hjemme. Jeg hadde litt mer ro da jeg ble mor som 37-åring, men jeg merket jo at jeg ble fortere sliten. Det er supert å ha opplevd begge deler. Nå er det bare meg, mannen min og en hund i hus. Det er veldig uvant, det er uvanlig stille hjemme. Nå har jeg mer tid til kundekvelder og arrangementer i butikkene mine. Det er et pluss.

Walk In er i Drammen og i Bærum. Én butikk er som ingen, to er som ti. Jeg må være på hele tiden. Det er ingenting jeg ikke gjør, alt fra å vaske gulv til å ordne med fakturaer. I år har jeg hatt én ferieuke, det er alt. Kanskje det blir litt mer neste år, da legger jeg inn to uker, haha! Jobben har jeg med meg hele tiden.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Åssiden?

Play
00:18