Navn: Semra Ugur, én av eierne til Elite Mat i Tollbugata

Alder: 49

Bor: Gulskogen

Folk drømmer om de største tingene, mens jeg drømmer om de minste ting. Nå drømmer jeg om pensjonisttilværelsen og mindre arbeid, slik at jeg kan reise og holde på med hagearbeid. Men jeg vet ikke om jeg kommer til å klare det, for jeg har jobbet så mye. Fram til dagen før datteren min ble født var jeg på jobb, også var jeg tilbake ti dager etterpå. Jobben har vært hele livet mitt. Jeg har ikke levd, men eksistert. Livet har passert foran øynene på meg mens jeg har stått stille og jobbet.

Hvordan jeg får tid til alt? Jeg gjør ikke annet, jeg er her hver dag. Det er mye jobb, men det er en livsstil. Jeg kjenner at det tærer på, for jeg begynner å bli sliten og gammel, haha! Jeg tenker på jobben hele tiden, og jeg drømmer om det. Butikken går veldig bra, men jeg tenker at det alltids kan bli bedre. Så da må jeg konkurrere mot meg selv til neste år. Jeg skulle egentlig trappe ned, men så har det motsatte skjedd.

Jeg mener at alle mennesker opplever store sorger i livet. Hvis skilsmissen jeg opplevde blir min største sorg, er jeg heldig. Det var synd på dem som var rundt meg på den tiden, for jeg snakket om det hele tiden. Men det var slik jeg ble kvitt bekymringene. Jeg ble sterkere psykisk, så jeg er takknemlig for det jeg har opplevd.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Gulskogen?

Play
00:09