Navn: Ann-Kristin Sømme, Zumba-instruktør og skuespiller

Alder: 25

Bor: Gulskogen

Stakkars deg, du har ikke tatt vare på deg selv, var det første jeg tenkte da jeg så meg selv i første episoden av Beforeigners på HBO. Etter audition tok det lang tid før jeg hørte noe, så jeg tenkte at jeg var så dårlig at jeg ikke fikk rollen. Men over ett år senere fikk jeg en telefon om at jeg skulle reise til Litauen om et par dager. Der sto jeg på Rema 1000 og handlet bleier, liksom.

En dag vasker jeg gulv og er Zumba-instruktør, en annen dag står jeg på rød løper. Det er kontraster som jeg trives godt med. Noen dager våkner jeg opp og føler meg mer glamorøs, mens andre dager våkner jeg og tenker at det skal bli en god dag å svette på. Det er jo som å være en skuespiller, jeg går inn i en annen rolle.

Jeg angrer på at jeg ikke så Farzad for den han var tidligere. Vi ble bestevenner da vi var 15 år, og da jeg kunne spleise han med venninne mine, haha! Nå står vi sammen om å oppdra Darian på tre år, og vi kjenner hverandre veldig godt, det ligger ingen spørsmål der. Han har sett meg på mitt verste. Sminkefri og i et dårlig outfit når jeg er på vei ut for å måke snø. Jeg trenger ikke skjule noe, han liker meg uansett. Jeg er en litt spesiell type, da. Hvis jeg ser noen parkere dårlig på Gulskogensenteret må jeg konfrontere dem. Men Farzad vet det er sånn jeg er. Vi er motsetninger, og det tror jeg er bra.


Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Gulskogen?

Play
00:22