Navn: Magnus Ruud, student og instruktør i jiu-jitsu

Alder: 27

Bor: Drammen/Oslo

Det er deilig å bli kvelt litt etter en lang dag. Der og da, på konkurransetreningene, tenker jeg ikke på stort annet at det er noen som prøver å ta livet av meg, og det er deilig. Jiu-jitsu må bare oppleves, man blir vant til å få litt juling. Men slik er det ikke på nybegynnernivå altså. Både Jiu-jitsu og treneren Nic har forandret meg, og gjort meg til den jeg er. Kan hende Nick angrer på det innimellom, haha! Jeg har alltid vært morsom, men jeg har det morsommere nå. Smilet sitter løsere, og jeg tillater meg selv å le.

Man kan si mye rart om meg, men jeg er ikke kjedelig. Jeg tror ingen tør å påstå at jeg er det. Også er jeg snill som dagen er lang. Målet er å være så dødelig som mulig på matta, og den snilleste og mest omtenksomme utenfor. Jeg er en fantastisk person, det er det ikke alle som er enig i. For noen er jeg nok litt mye. For noen blir sola litt for sterk, og må lukke øynene, men man må ikke slutte å skinne for det.

Jeg skal bli matte- og musikklærer på ungdomsskolen. Underviser du i matte er det hardt å bli en ålreit lærer, for mange har et anstrengt forhold til matte. Men jeg tror jeg har det som skal til. Jeg har litt energi, og hvis jeg skal være meg selv, så fungerer det ikke å være lærer på barneskolen. Jeg hausser de opp, så får jeg dem ikke ned igjen. Hvis jeg skal fungere på barneskolen må jeg jekke meg ned, og det er slitsomt for meg. Da får jeg ikke kanongode dager. Målet mitt er å ha en drømmedag hver dag.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg 

Tre kommuner blir til én. Bli kjent med folka i nye Drammen. Hvem vil du lese om? Send inn ditt tips her

Det beste med Drammen?

Play
00:10