Navn: Celine Herregården, barista og ansatt hos Floyd

Alder: 20

Bor: Åskollen

Å vinne tittelen «Miss World» var nesten uvirkelig. Jeg var prinsesse for et år, det var en barndomsdrøm. Det er ikke så mange som kan noe om dette i Norge. Det virket som om mange synes det var rart, det var ikke lett å stå i. Jeg følte jeg ble ekskludert, men det følger med når man gjør noe annerledes. Jeg måtte bare stå i det. Folk kom tilbake da jeg klarte det. Men jeg har lært meg å finne de vennene som er ekte.

I Norge handler konkurransen om hva du står for, «Miss World» handlet om hva du gjorde i hjemlandet, og at du var et godt menneske. Min hjertesak var mobbing. Jeg ble dårlig av mobbingen jeg opplevde på ungdomsskolen. Jeg er egentlig en sterk person, men når jeg får nok, da får jeg nok. Jeg ville finne noe som gjorde meg glad. «Nå må du finne noe som gjør at du vil fortsette», sa en lærer til meg. Da fant jeg ut at jeg ville konkurrere i «Miss Norway».

Jeg var en superstjerne i fem uker, det var en helt annen verden. Det var rart i tiden etterpå. Kontrasten i forhold til nå er stor, men jeg liker det. Jeg er glad for å ha en vanlig jobb, jeg fikk litt nok av rampelyset. Det var en fin tid i livet, men jeg er glad for å gå videre. Nå har jeg en podkast jeg brenner for, der vi snakker om hvordan det er å være ung i Drammen. Jeg vil hjelpe andre. Jeg vil få andre til å føle seg bra.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg

Fra 1. juni 2018 til 31. desember 2019 ga vi deg hver deg en historie fra folk i nye Drammen. Nå gir vi deg et gjensyn med noen av dem. Les alle historiene her.

Det beste med Åskollen?

Play
00:07