Navn: Julie Bodin, student

Alder: 23

Bor: Solbergelva

Jeg visste ikke at tapet av henne skulle forandre meg så mye. Hun løfta meg opp og fram, så nå vet jeg ikke om jeg kommer til å gå rak i ryggen igjen. Jeg maste lenge om å få en hest. Julen 2007 sto plutselig en hestehenger utenfor. Når livet var kjipt, kunne jeg alltid dra til stallen. Da Malaysia døde, tenkte jeg: Hva mestrer jeg nå? Ja, jeg har familie, venner, kjæreste og studier, men det er noe som mangler. Jeg skal ikke si resten av livet mitt blir trist, men det er noe med å ikke ha henne lenger.

Jeg synes man skal lære å elske seg selv. Det å fikse på utseendet er blitt et samfunnsproblem. Det er jo en lang liste med ting jeg vil endre med meg selv, men hvis jeg skulle gjort det, er jeg meg selv da? Med hesten kunne jeg virkelig være meg selv, men ellers ønsker jeg jo å være den beste utgaven av meg selv. I det siste har jeg tenkt mer på det å passe inn, før brydde jeg meg ikke. Jeg likte å skille meg ut. Jeg ønsker å bli den personen igjen. Hvordan vet jeg ikke. Jeg tror jeg må finne en hobby jeg mestrer, et sted jeg lykkes.

Jeg har alltid ønsket meg småsøsken. Julen for seksten år siden fikk jeg vite at jeg skulle bli storesøster. Jeg er nok litt overbeskyttende. Lurer på hvordan det blir når jeg får egne barn. Dagen jeg flytter ut kommer jeg til å savne en lillebror som maser på at jeg skal henge med ham.

Tips oss

folk i nye drammen-logo.jpg

Fra 1. juni 2018 til 31. desember 2019 ga vi deg hver deg en historie fra folk i nye Drammen. Nå gir vi deg et gjensyn med noen av dem. Les alle historiene her.

Det beste med Solbergelva?

Play
00:13