Utelivsmagasinet

Hallvor & Bings

Utelivsmagasinet

Innhold

  • Side 1

    Her har vi spist

  • Side 2

    Slakt for kjøttetere

  • Side 3

    Hektisk og haltende ved bryggekanten

  • Side 4

    «De ved grytene vet åpenbart hva de driver med»

  • Side 5

    Skuffelser hos en sliten inder

  • Side 6

    En Zemi-trist asiatisk opplevelse

  • Side 7

    Kunsten å ødelegge en førsteklasses biff

  • Side 8

    Populær, men pregløs italiener

  • Side 9

    «Her serveres smaker å bli forelsket i»

  • Side 10

    Hvis man ikke kan ta turen til Thailand, er dette et godt sted å være

  • Side 11

    «Lovordene strekker seg langt utover kommunegrensene om fruens fredagsbiff»

  • Side 12

    Ujålete og jovialt hos Jonas B.

  • Side 13

    Her koster det mer enn det smaker

  • Side 14

    Lunsjlykke med Pigen er en skjør affære

  • Side 15

    «Et løft for det kulinariske kartet i elvebyen»

  • Side 16

    Rusk i maskineriet på Oscar

  • Side 17

    «Et løft for det kulinariske kartet i elvebyen»

  • Side 18

    Mirawa er middels på det meste

  • Side 19

    «Her burde man være en sulten gravemaskinfører for å få i seg alt»

  • Side 20

    For å være ærlig, det er mer enn maten som er trekkplaster her

  • Side 21

    Topp tapas og feelgood-stemning på La Vida

  • Side 22

    Veikrofølelse til restaurantpris på Skjenkestua 

  • Side 23

    Smakfulle kronjuveler på Dynastiet 

  • Side 24

    Svindyr okse på Glass

  • Side 25

    Kamskjell og dessert til begjær på Holmsbu Hotel & Spa

  • Side 26

    «Jeg kunne komme tilbake hit bare for å nyte dette smakfulle kjøttet om igjen»

  • Side 27

    Kjærlighet ved første date på Mo's Ember

  • Side 28

    Mageplask i fiskesuppa hos Brødrene Jensen

  • Side 29

    Ryktebørsen og jungeltelegrafen funker: Moa Moa leverer