OSLO/DRAMMEN: Flere drammensere er samlet på Gamle Logen i Oslo under prisutdelingen.

Hva er Vixen?

VIXEN har som målsetting å være et samlingssted for alle som er opptatt av influencere og influencer marketing.

En influencer er en person som har påvirkning på andre gjennom innhold som skapes og deles i egne kanaler og sosiale medier. VIXEN ønsker å bidra til å styrke morgendagens influencere gjennom relevant og nyttig innhold, og å hedre de beste med prisutdelingen VIXEN Awards.

Kilde: https://www.vixen.no/

Vant pris

Overlege ved Drammen sykehus, Wasim Zahid var en av finalistene i kategorien «Årets influenser – Helse».

Det var Oskar Westerlin og Kristin Gjelsvik som delte ut prisen. Gjelsvik forteller at juryen har sett etter en profil som belyser viktige temaer, og som setter helse og psykisk helse på dagsorden.

– Med stor lidenskap og faglig tyngde inspirer og engasjerer årets vinner dette, forteller Gjelsvik på scenen.

Og det var Zahid gikk av med seieren.

– Jeg synes det er utrolig morsomt at en 47 år gammel norsk/pakistansk kardiolog som er overlege på medisinsk avdeling på Drammen sykehus, vinner en pris som dette her! Det betyr at det er håp for alle, forteller Zahid under takketalen.

LES OGSÅ:

Årets influenser – Livsstil

Hokksundjenta Julie Lorentzen gikk av med seieren i kategorien «årets influenser – livsstil». Det var kona, Camilla Lorentzen som tok imot prisen for Julie.

– Siden det er jeg som står her, er det noe jeg kan gjøre som jeg aldri får lov til hjemme, og det er å skryte av kona mi, forteller hun.

Paret har den siste tiden delt åpent om drømmen om familieforøkelse.

– Er det en ting jeg er i dag, så er jeg stolt. Jeg er stolt av Julie som er et forbilde for unge, skeive mennesker, fordi hun selv trengte det da hun vokste opp. Jeg er stolt av Julie som tørr å stå i dritten, og jeg er stolt av å være på lag med noen som setter skeive rettigheter, likeverd og åpenhet så utrolig høyt. Ord blir fattige, forteller kona.

– Betyr ekstremt mye

I kategorien «årets influenser: bærekraft» gikk Hanne-Lene Dahlgren av med seieren. 37-åringen er blant annet aktuell med boka «En skikkelig kokebok», i tillegg til å være medgründer i influenserbyrået «Team Tomorrow». Dahlgren jobber også med takeaway konseptet Palett og har litt over 66.000 følgere på Instagram.

– Denne prisen her betyr så ekstremt mye, fordi mine medfinalister er de råeste menneskene jeg vet om, sier Dahlgren i takketalen.

Dahlgren fortalte til Drammens Tidende i desember at det var stas å være blant finalistene.

– Det at man blir anerkjent for noe annet en silikonpupper, gjøre narr av andre på internett og dagens outfit, at det går an å bli anerkjent for å jobbe for et bedre samfunn, er veldig bra.

Årets influenser!

Prisen for «årets influenser» var det drammenser Iselin Guttormsen og hennes kollega Sebastian Solberg som delte ut.

Det var en gråtkvalt Camilla Lorentzen som tok imot prisen for kona og eikværingen, Julie Lorentzen.

– Vi tørr å dele, og Julie tørr å dele. Det er fint og flott med mange følgere, men dessverre kommer det en del hat. Daglig får vi drapstrusler og meldinger om at vi bør slutte å elske hverandre, slutte å være homo, slutte å være de vi er. Og vi har tenkt hver eneste dag framover for å vise at: det trenger vi faktisk ikke! Den kjærligheten vi har for hverandre er like ekte som enhver heterofil kjærlighet, og det har vi tenkt å stå støtt i, i mange år framover.