Gå til sidens hovedinnhold

Væpnet politiaksjon på Bandidos–huset i Drammen

Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag kveld gjennomførte store politistyrker en væpnet aksjon på Bandidos-huset på Tangen i jakt etter en gjerningsmann etter en voldshendelse.

– Grunnen til at vi har gjennomført en væpnet politiaksjon er etter at det har skjedd en voldshendelse søndag kveld. Vi har vært og sikret bevis, og prøvd å finne gjerningsmannen, sier Geir Bodahl, innsatsleder fra politiet på stedet.

Det var søndag kveld at store styrker fra politiet rykket ut til Bandidos-huset på Tangen.

Innsatsleder på stedet forteller at en person skal ha blitt slått.

– Det har skjedd en voldshendelse på en adresse langs Svelvikveien der en mann i 40-årene skal ha blitt slått i hodet med en gjenstand. Vi har ikke kontroll på gjerningsmannen som vi er ute etter, og det var i den forbindelse med at vi hadde en aksjon mot Bandidos-huset. Vi håper gjerningsmannen melder seg og han vet vi er ute etter han, sier operasjonsleder i Politiet Sør-Øst, Tore Grindem.

Gjerningsmannen er en mann i 40-årene.

– Vi har en formening om årsaken, men det vil vi ikke gå ut med enda. Det ble ikke alvorlige skader på fornærmede, sier Grindem.

Ifølge vår fotograf på stedet skal det ha vært minst seks politipatruljer som var fullt utrustet med hjelm, skjold og bevæpning.

Kommentarer til denne saken