Varsler støyende arbeider på natta

STØY: Her, i Nedre Strøm, spuntes det i forbindelse med ny løsmassetunnel. Det skaper en del støy i området.

STØY: Her, i Nedre Strøm, spuntes det i forbindelse med ny løsmassetunnel. Det skaper en del støy i området. Foto:

Bane Nor vil forberede naboene ved Øvre Strøm om at det blir mer støyende arbeider i Konnerudgata. Det skal jobbes på natta fordi veien ikke kan stenges på dagtid.

DEL

DRAMMEN: Det er i forbindelse med løsmassetunnelen som skal bygges at det igjen varsles om støy ved Konnerudgata og Øvre Strøm.

Det er siste helg i oktober og første helg i november at det skal arbeides fra lørdag kveld til mandag morgen, melder Bane Nor.

Grunnen til at arbeidene vil foregå på kvelden og natta i helgene, er at deler av Konnerudgata må stenges. Trafikken må dirigeres og ifølge Bane Nor er dette noe de ikke får tillatelse til å gjøre på dagtid.

Må jobbe på natta

Det meste av arbeidet som skal gjøres har sammenheng med at det skal settes ned to kummer i Konnerudgata.

– Av hensyn til trafikkavvikling på dagtid og tilkomst til Gulskogen må arbeid gjøres nattetid, sier Lise Backer i en pressemelding.

Backer er Bane Nors prosjektleder ved arbeidene som gjøres i forbindelse med bygging av løsmassetunnelen.

Manuell dirigering

Fra lørdag 31. oktober klokken 18.00 til mandag 1. november klokken 06.00, og lørdag 7. november klokken 18.00 til mandag 9. november klokken 06.00 er innkjørselen til 3. Strøm terrasse stengt fra Konnerudgata på grunn av dette arbeidet, melder Bane Nor.

Da vil det også være manuell dirigering av trafikken i Konnerudgata ved krysset Professor Smiths alle og 2. Strøm terrasse.

– Beklager

Før arbeidene i helgene må det også skjæres asfalt for å forberede. Det vil gjøres torsdag 29. og fredag 30. oktober mellom klokka 21 og 23.

– Vi forsøker å begrense støy nattetid, men kan dessverre ikke unngå at det også blir støy på nettene, skriver Bane Nor.

Prosjektleder Backer beklager belastningen arbeidene får for befolkningen.

Spesielt spuntingen ved Nedre Strøm har vært krevende.

– Vi håper på å bli ferdige med hovedarbeidene for spunt i løpet av neste uke, sier Backer.

Artikkeltags