Vegard Hansen før Molde-møtet: – Vi har absolutt en bra sjanse

MIF har fem av de siste åtte kampene på hjemmebane. Den første kommer søndag.

DEL

MJØNDALEN: Søndag ettermiddag kl. 15.00 på Consto Arena så møter Mjøndalen regjerende seriemester Molde – i fotballens eliteserie.

MIF, som ligger nest sist, trenger sårt poeng. Det store spørsmålet er om bruntrøyene kan makte å tukte topplaget Molde. Romsdalslaget innehar 2.-plassen etter 22 runder og er for tida opptatt med spill i Europa League i midtuka. Torsdag imponerte Molde ved å slå Rapid Wien (Østerrike) 1–0. I neste uke venter Arsenal i London.

Midt oppe i dette så spiller altså MIF mot Molde søndag …

– Molde var gode torsdag. Det er jo en veldig vanskelig kamp. Men jeg er usikker på hvilket lag de stiller mot oss. Om flere spillere spares eller ikke på grunn av europacup. Vi har absolutt en bra sjanse uansett her på hjemmebane, sier MIF-trener Vegard Hansen og poengterer at Molde har tapt fem av sine ti bortekamper i årets eliteserie – blant annet for Sarpsborg 08 og Sandefjord.

Mjøndalen vant sin forrige hjemmekamp 2–0 over Brann, og hang godt med mot serieleder Bodø/Glimt (2-0-tap) sist helg.

– Vi har mange spillere tilgjengelig på trening nå, og må bare bygge videre på det gode fra Brann- og Glimt-kampen, kommenterer Hansen.

Spissen Shuaibu Ibrahim har vært ute med en skulderskade i rundt én måned. Ibrahim er friskmeldt og blir med i troppen til oppgjøret mot Molde.

Siste: Slik stiller MIF mot Molde:

Sosha Makani, Syver Skaar Eriksen, Sondre Solholm Johansen, Markus Nakkim, Vetle Dragsnes, Isaac Twum, Christian Gauseth, Ole Amund Sveen, Martin Rønning Ovenstad, Fredrik Brustad, Sondre Liseth.

Shuaibu Ibrahim sitter på benken sammen med blant andre Tonny Brochmann.

HA TROEN: MIF-trener Vegard Hansen er spent foran møtet med topplaget Molde søndag.

HA TROEN: MIF-trener Vegard Hansen er spent foran møtet med topplaget Molde søndag. Foto:

LES OGSÅ: SIF og MIF kan havne i drama bitte lille julaften: – Alt er spesielt i 2020

LES OGSÅ: Toppspillerne får koronabøter: – Vi har tjent ganske mye penger på det

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken