Vegard Hansen optimistisk før helgens match: – Jeg forventer at vi slår Brann

Mjøndalen møter Brann på hjemmebane lørdag kveld.

DEL

MJØNDALEN: Det er ingen hemmelighet at det går litt trådt for MIF-spillerne om dagen. Med seks tap på rad og en nest sisteplass på tabellen trenger bruntrøyene sårt en seier og tre poeng. Lørdag kveld møter de Brann – et lag de så å si aldri taper mot.

– Jeg forventer at vi slår Brann, som vi pleier å gjøre, forteller Vegard Hansen med et smil om munnen.

Mjøndalen har nemlig ikke tapt mot laget fra Bergen siden 1992.

Drammens Tidende møter MIF-treneren på Consto Arena et par dager før avspark. I løpet av landslagspausen har han og resten av trenerteamet jobbet iherdig med å legge en plan for resten av sesongen. Det er ti kamper igjen og de brune vil naturlig nok kjempe seg ut av bunnstriden.

– Vi prøver å finne et lag som kan skape litt mer sjanser og bygge på det vi gjorde mot Vålerenga. Spesielt første omgangen der syntes jeg var bra. Vi må bygge på det og få en trepoenger. Det er det som betyr noe nå – vinne fotballkamper igjen.

Hansen har på ingen måte gitt opp håpet om en plass i Eliteserien også neste år og håper Brann-kampen bli slutten på tapsrekka, som nok en gang begynner å bli lang.

– Vi har en trygghet mot Brann og pleier å få gode resultater mot dem. Det er spesielt at vi ikke har tapt over så lang tid, så det er noe man kan bygge litt rundt.

Den rutinerte treneren har imidlertid ikke ligget på latsiden på grunn av den gode statistikken. Hansen har analysert motstanderlaget opp og ned den siste tiden og er godt forberedt på hva som venter de lørdag.

For å holde på denne tradisjonen, mønstrer trener Vegard Hansen følgende startoppstilling:

Sosha Makani - Syver Skaar Eriksen, Markus Nakkim, Sondre S. Johansen, Vetle Dragsnes, Fredrik Brustad, Christian Gauseth, Ole A. Sveen, Martin Rønning Ovenstad, Isaac Twum, Sondre Liseth.

Mjøndalen møter Brann på Consto Arena klokken 18:00.

MØTER BRANN: Sondre Liseth og resten av MIF-spillerne møter Brann på hjemmebane lørdag kveld. Det er en motstander de brune så og si aldri taper mot.

MØTER BRANN: Sondre Liseth og resten av MIF-spillerne møter Brann på hjemmebane lørdag kveld. Det er en motstander de brune så og si aldri taper mot. Foto:


LES OGSÅ: Gauseth var ikke født da Brann sist slo MIF i Mjøndalen: – Det er helt sykt

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken