Politiet etterforsker mistenkelig dødsfall i Vestfossen

Krimteknikere etterforsker et mistenkelig dødsfall i Vestfossen.

Krimteknikere etterforsker et mistenkelig dødsfall i Vestfossen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet får onsdag trolig svar på obduksjonen av mannen som i går ble funnet død i Vestfossen. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig.

DEL

ØVRE EIKER: Etterforskningsleder Øystein Kværnes vil ikke gå ut med detaljer fra etterforskningen tirsdag morgen.

- Nå avventer vi resultatene fra den foreløpige obduksjonen, sier Kværnes.

Operasjonsleder Anne Meyer bekreftet overfor Drammens Tidende at den døde er en mann i 70-årene. Politiet var mandag ettermiddag og kveld på plass ved den aktuelle adressen.

– Politiet mottok rett før klokka 17.00 en telefon fra AMK. De hadde vært på en adresse i Vestfossen og hadde nettopp avsluttet et forsøk på gjenopplivning, sier Meyer.

Hun vil ikke gå ut med årsaken til at politiet vurderer dødsfallet som mistenkelig, men sier at de foreløpig ikke har noen mistenkte.

– Det blir foretatt tekniske undersøkelser på stedet, og kriminalteknikere har rykket ut til adressen, sier Meyer til DT.

Det skal ha vært kona som fant sin ektemann livløs i boligen deres. Hun varslet alarmsentralen, som i sin tur varslet politiet.

Vakthavende politijurist Per Torje Arneson sier mandag kveld til Drammens Tidende at mannen hadde skader som gjør at politiet vurderer dødsfallet som mistenkelig.

– Folk fra AMK-sentralen forsøkte først gjenoppliving, og varslet oss da dette ikke fungerte, sier Arneson.

Han ønsker ikke å si noe mer om hva slags skader mannen var påført, som gjorde at dødsfallet vurderes som mistenkelig.

Tirsdag ettermiddag opplyser politiadvokat Per Egil Seljordslia at de foreløpige resultatene fra obduksjonsrapporten først kommer onsdag.

– Inntil da kan vi ikke si noe mer om etterforskningen i saken, sier han.

Foto:

Artikkeltags