Vi skal definitivt ikke rykke ned. La oss stå i krigen med gutta!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det begynner å bli kaldt ute, dagene blir kortere og mørkere. Det meldes snø på fjellet, ja det er ingen tvil om at sommeren er over for denne gang.

Men – det er ikke bare sommeren som er over. Vi går å inn i en meget nervepirrende slutt på fotballsesongen 2019. Nok en gang kjemper Drammens stolthet Strømsgodset om å få beholde plassen i Eliteserien, også i sesongen 2020. Det er en situasjon både vi som supportere og klubben ikke hadde trodd vi skulle havne i igjen.

Men – nå er vi nær nedrykk, og da må vi bare stå opp for gutta. Vi klarte dette i fjor, og vi skal klare det i år igjen.

Det er nå fire hjemmekamper igjen. Den første kommer om snaue 14 dager, da kommer Odd på besøk. Da er det din, min, ja hele byens plikt å være på plass. Vi har fått en god del blå magi på Marienlyst i det siste under vår nye hovedtrener Henrik Pedersen, populært kalt hp. Jeg både håper og tror at det blir mer blå magi på Marienlyst mot Odd, og det bør du ikke gå glipp av.

En grunn til å møte opp er at vi har fått inn mange nye spillere. En ny midtbanegeneral i Mikkel Maigaard og en målsnik i Lars-Jørgen Salvesen. Fire mål på fire kamper er ganske sykt. To i serien pluss to i en treningskamp mot Skeid. Har du ikke sett Nye Godset enda er det bare å ta med deg naboen. Det blir garantert gøy i den viktige kampen mot Odd.

Vi skal definitivt ikke rykke ned. La oss stå i krigen med gutta de ni siste rundene.

Er du blå og stolt av det så bevis det ved å møte opp på tribunen. Gjerne på langsiden, ja uansett hvor du sitter i 90 minutter pluss tillegg så sender vi Odd hjem i skam og tar tre meget viktig poeng i bunnstriden.

Vi gir oss ikke. Jeg er blå og jeg er stolt av det. Ses på Marienlyst. Odd skal slås. Sammen er vi sterke og vanskelige å slå. Byen er Drammen og drakta er blå. Blue heart!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags