Kretsen pushet litt på Strømsgodset, Lier stilte sitt lag og posisjon til disposisjon.

Lenge så det ut som om det skulle bli en realitet. Lier kjempet en desperat kamp for å overleve i 2. divisjon, dessverre holdt det ikke helt inn og de rykket ned til 3. Med det forsvant Strømsgodset eller de var vanskelige å få tak i er vel mer riktig beskrivelse.

Lier på sin side legger seg ikke ned for å dø av den grunn, tross i at trenerlegenden Brede Nybråthen og rutinerte spillere som Kristin Lygren og Hilde Breivik gir seg. Inn kommer Per Arne Austad, Mark Hansen og man lurer Jens Finsrud tilbake.

Det nye trenerteamet kan ikke få en bedre start på 2019. De rykker opp fra 3. til 2. divisjon før en eneste kamp er spilt og som ikke det er nok rykket andrelaget opp fra 4. til 3. pga. sammenslåinger og at de ble nummer 2 i sin avdeling i 2018.

Hva nå Lier? Vi stiller spørsmål av varierende kvalitet og dybde, men en ting er sikkert: Kvinnesatsingen i Lier er på ingen måte død.

Lier er også i dialog med flere spillere men det begynner å haste da det er litt over 2 måneder til seriestart.

Husk å abonnere i iTunes, SoundCloud eller annet egnet sted for podkast og få rykende ferske podkaster rett på din mobil eller nettbrett, følg oss på fb og på dt.no