Fylkesrådslederen ut i foreldrepermisjon

SER FRAM TIL PERMISJON: Fylkesrådsleder Tonje Brenna fikk en sønn i juli, og skal nå ha tre måneders foreldrepermisjon.

SER FRAM TIL PERMISJON: Fylkesrådsleder Tonje Brenna fikk en sønn i juli, og skal nå ha tre måneders foreldrepermisjon. Foto:

Tonje Brenna (Ap) ble mamma i juli, og fikk bare noen dager hjemme før det var fullt kjør med valgkamp. Nå skal fylkesrådslederen i Viken endelig få vært hjemme sammen med sønnen noen måneder.

DEL

VIKEN: Fra 1. februar til 1. mai skal Tonje Brenna ha foreldrepermisjon. Fylkesråd Halvard Ingebrigtsen (Ap) vikarierer som fylkesrådsleder i denne perioden.

LES OGSÅ: Vil skrote Viken

– Jeg fikk en sønn i slutten av juli og fikk noen få dager hjemme før valgkampen var i gang. Derfra har det gått slag i slag med valg, forhandlinger og til slutt oppstart av den nye fylkeskommunen. Nå er tida inne for å ta litt permisjon og jeg ser fram til det, sier Brenna i en nyhetsmelding på Vikens nettside.

LES OGSÅ: Nå er gamle Buskerud en del av Viken – her er det viktigste du bør vite på én-to-tre

Halvard Ingebrigtsen er fylkesråd for finans og administrasjon, og skal altså lede fylkesrådet i tre måneder framover.

– Jeg valgte Halvard Ingebrigtsen som fylkesråd for finans, og er også trygg når jeg peker på han som min stedfortreder mens jeg er i permisjon. Fylkeskommunen vår er full av flinke fagfolk som vil stå på for å sette politikken ut i live, og de tar heldigvis ikke permisjon selv om jeg gjør det, sier Tonje Brenna videre.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken