Med kun én måned igjen til seriestart i flere divisjoner, må vi brette opp ermene og grave oss godt ned i materien.

Vi starter med 5. divisjon. Gjest Thomas Torgersen er selvutnevnt trener for de gull svarte i 2019, de er fortsatt få, men med et par serveringer  av servietter på  direkten ser det lysere ut med en gang. Lillebror Gøran Torgersen og Leo Pedersen fra Konnerud vil garantert styrke Austad og gi etterlengtet dybde i troppen. Ryktes også om et par mann til inn på parkeringsplassen ved Berskaug. 

Vi går igjennom Fahle`s objektive tabelltips for 2019. bare for ordens skyld – vi tror det blir jevnt mellom plassene fra 3–10:

 1: Åskollen

 2: Åif 2

 3: Drafn

 4: Ros

 5: Austad

 6: Fjell

 7: Dbk 2

 8: Haugfoss

 9: Slemmestad

10: Glassverket

11: Vestfossen 2

12: Sande/Nordre Sande

13:Geilo/Hfk 2

14: Haugsbygd

Vi er selvfølgelig innom monsterovergangene til Åskollen, det som gjør de til både overgangsvinner og storfavoritt til opprykk. Om Åssiden ikke rykker opp fra 4. divisjon vil ikke Åssiden 2 kunne rykke opp og plassen gå til laget under, men på grunn av sammenslåingen mellom Buskerud og Telemark så er det en mulighet for at det kan bli endringer i siste liten. Vi kommer tilbake med det når vi vet mer. Her er nesten alt vi vet om 5. divisjon i 2019 Lytt, nyt og diskuter.

Neste uke tar vi for oss 4. Divisjon.

Vi er meget fornøyd med innsatsen til mange lag om hva som blir lagt ut i sosiale medier om overganger, treningskamper osv.