Motor vehicle, Social group, Smile, Workwear

Annonsørinnhold fra

Font

COOP Mega i Kongsberg åpner dørene i ny drakt

De ansatte ved COOP Mega i Kongsberg gleder seg til å vise frem den nye, freshe butikken i Berja Senter. 9. november åpnes dørene. Ta turen innom for en helt ny handleopplevelse!

– Vi som jobber her synes dette er kjempegøy og spennende. Vi får jo en helt ny butikk. Det er nesten som vi pusser opp vårt eget hjem. Og forandring fryder, sier daglig leder, Siri Nørsterud med et smil.

Skal du ut å handle de neste dagene, er det et must å dra innom COOP Mega i Berja Senter i Kongsberg sentrum, både fordi du får en helt ny handleopplevelse, men også på grunn av de mange gode åpningstilbudene.


ÅPNINGSTILBUD

Hel laks -  pr kg 79,-

Skivet laks - pr kg 99,-

Filetert laks, pr kg 149,-

Tableware, Dishware, Plate, Serveware

En total fornyelse

I oktober har håndverkerne vært i full sving mellom reolene hos COOP Mega. De ansatte i butikken har opplevd at kundene har vært nysgjerrige der de har tatt sine faste handlerunder. Hva er det som skjer? Svaret får de nå.  

Første uken i november stengte butikken dørene helt i én uke for å legge siste hånd på verket. De 23 ansatte har jobbet lange dager med å flytte varer, vaske og ommøblere etter hvert som malingen har tørket. Endelig kan de åpne dørene.

– Vi gleder oss til at kundene får se den nye butikken og hvor fint det har blitt, understreker Nørsterud der hun og de ansatte setter inn de siste varene i hyllene.

Joshua Weagbah har jobbet ved COOP Mega i 11 år, og er en av de mange butikkmedarbeiderne som i disse dager har stått på for fullt.

– Dette er veldig spennende, for oss og for kundene. Vi får et mye større varesortiment, så det blir mer å velge i og flere muligheter til å prøve noe nytt, forteller han med et smil og rydder videre.

Til åpningsdagen kan de friste med mange lokale tilbud, blant annet seks varianter av nylanserte butikkstekte brød til kr 29,90, skolebrød til en tier og alle to pakninger med ferske kakestykker fra Goman til kun kr, 29,90. Og mye mer.


Ikke gå glipp av disse tilbudene!

TILBUD

Taco-produkter fra Santa Maria -40 %

NY BUTIKK: Joshua Weagbah gleder seg til butikken åpner og kundene får se hvor fint det har blitt.

En bedre måte å handle på

For her blir du møtt av nye opplevelser allerede i det du vandrer inn det nye inngangspartiet og setter foten innafor døren. Det første du møter en en stor og innbydende frukt- og grøntavdeling.

COOP Mega har lagt til rette for at det skal være enklere å gjøre sunne valg og kanskje også prøve noe nytt? Oppussingen er en del av et grønnere konsept der sunne matvarer og økologiske produkter, med Änglamark i spissen, har fått en mer fremtredende plass, samt at du finner et større utvalg enn tidligere.

Løfter du blikket, vil du fort se at butikken er mer oversiktlig med ny planløsning som gjør det lettere for deg og meg å finne frem.

– Vi har samlet kjølevarene og organisert en mer naturlig vareplassering. Endringene gjør butikken mer innbydende og handleturen mye enklere. I tillegg har vi mange innom som er ute etter et raskt måltid. Vi har tilrettelagt butikken slik at det er enklere å finne mat når du er på farta, sier Nørsterud.

Men det understrekes, den flotte ferskvaredisken som bugner av smakfulle retter og råvarer, skal bestå og friste som den alltid har gjort, med eksperter bak disken som kan hjelpe deg med å finne det du trenger til et bedre måltid.

TILBUD

Et utvalg Tind Spekemat
kr 39,90

Animal product, Red meat, Bayonne ham, Food, Ingredient, Prosciutto, Recipe, Cuisine, Dish, Pork

KLARE TIL ÅPNING: Liv Anett Øverbø (t.v), Siri Nørsterud og Minodora Smadea sørger for at varene kommer på plass.

  • Åpningstider: kl. 08-21 (08-20)
  • Herman Foss gate 12, 3611 Kongsberg
  • Tlf: 32 29 93 00VELKOMMEN

COOP MEGA
BERJA SENTER

Gå ikke glipp av disse tilbudene!

SISTE FINISH: Cecilie Nilsen sørger for at du skal finne det du trenger på neste handlerunde.

Den gode handleopplevelsen

Liv Anett Øverbø har jobbet to år ved COOP Mega i Berja Senter. Hun er så glad for at de har pusset opp butikken.

– Jeg gleder meg skikkelig til vi åpner. Dette har jeg ventet lenge på. Det blir jo så fint og fresht her med nye farger og bilder på veggene. Her kan folk glede seg til å handle, forteller hun.

Samtidig som butikken er pusset opp, er det også flere nye fjes i butikken som ønskes velkommen på laget. Daglig leder forteller at de har ansatt flere nye - som starter i tilknyttingen til nyåpningen.

COOP Mega har vært i Berja Senter siden 2015 og har i årenes løp fått mange faste kunder. En god handleopplevelse er alltid i fokus, noe folk i Kongsberg har satt stor pris på. Og med COOP Mega i ny drakt skal de fortsette å få den opplevelsen - også i fremtiden.