Water, Sky, Lifejacket, Smile, Cloud, Boat, Watercraft, Lake, Vehicle, Vest

Tregde Ferie

En skjult ferieskatt med store opplevelser på Sørlandet

Den skjulte ferieskatten med store opplevelser

Annonsørinnhold fra

Font

Sørlandet kryr av skjulte ferieskatter. Tregde Ferie er en av dem. Dette er en idyllisk perle som byr på nye og spennende sommeropplevelser. Ta med familien, eller en god venn og skap uforglemmelige minner i dette fantastiske ferieparadiset.

Tregde Ferie er en av Sørlandets ferieskatter. Denne plassen sjarmerer med røde trehusbebyggelser som ligger rett ved vannkanten. Her finnes det overnattingsmuligheter med utsikt utover det idylliske landskapet. Du kan overnatte i leilighetene som ligger nær vannet, eller i hyttene som ligger lenger opp i høyden. Det finnes også overnattingsmuligheter ved kanten av mandalselva.
Hyttene og leilighetene er forskjellige i størrelser, avhengig av hvor mange som er med på turen.

Kunne du tenkt deg å feriere på Sørlandet?

Vision care, Water, Glasses, Smile, Sunglasses, Sky, Vertebrate, Goggles, Human, Eyewear

RBB-TUR: Ingrid Aanesen (23) er klar for en spennende båt-tur med fart og moro

Aktiviteter for store og små

Tregde tilbyr en rekke aktiviteter som passer både store og små. Her kan du oppleve action og spenning sammen med venner, eller ha en hyggelig familietur med barnevennlige opplevelser. Det er muligheter for å leie båt, paddleboard med våtdrakt, kano, kajakk og tråbåt. I tillegg er det gode fiskemuligheter. Du kan fiske fra brygga, eller leie en båt og finne en fin plass på vannet. Om du har sansen for et eventyr, kan Tregde Ferie friste med RGG-turer. Kjenn på følelsen av fart og moro mens båten hopper i bølgene.

Finn ut mer om RBB-turer på Tregde her

Ryvingen Fyr

Ryvingen Fyr er nesten det sydligste stedet man kan oppholde seg i Norge. Hit kan man komme med RGG-båt som kjører fra havna til Tregde Ferie.
Man vil høre sauer som breker og bjeller som ringer idet man går i land. Fra båthavna kan man se den smale veien som fører helt opp til fyret. Turen opp tar ikke mer enn fem minutter, men byr på storslagen utsikt og flott natur.

Her går sauene fritt rundt, og de er lite sjenerte for kos og klapping. Det er mye annet å utforske i det sjarmerende landskapet. Ta en runde rundt øya og finn spennende utsiktspunkter og sjarmerende natur. Det er også muligheter for bading, piknik og snorkling.

Les mer om Ryvingen fyr her

Er du glad i fart og spenning? Finn ut mer om actionfylte aktiviteter på Sørlandet

Piknik på fyret: Pakk med god niste og ha piknik ved fyret for en sommerlig opplevelse. Sett deg ned og nyt den fantastiske utsikten
Outdoor bench, Vision care, Smile, Sky, Water, Leg, Sunglasses, Comfort, Goggles
Storslått natur: Utforsk den flotte naturen når du går i land
Hair, Glasses, Head, Sky, Smile, Outerwear, Eye, Plant, Sunglasses, Azure
RBB -tur: Opplev en tur med action og fart før man ankommer den idylliske øya
Vision care, Water, Glasses, Smile, Sunglasses, Sky, Vertebrate, Goggles, Human, Eyewear
Store smil: Ferien er til for å nytes sammen. Ta med en venn på turen eller familie og opplev gleden av Tregdes tilbud sammen
Boats and boating--Equipment and supplies, Water, Smile, Glasses, Sky, Sunglasses, Watercraft, Lake, Travel, Goggles

Tregde har et stort aktivitetstilbud

visit sørlandet

Opplev sommeren på Sørlandet

  • Rosfjord Strandhotell - Bo rett ved en lang sandstrand. Her er det kort vei til idylliske turområder du har Sørlandsbadet som nabo.

  • Kilden teater og konserthus - Kilden er det største kulturbygget som er reist på Sørlandet. Opplev konserter, teaterforestillinger, eller spis en god lunsj på brygga.

  • Scandic Sørlandet - Dette hotellet byr på sydenstemning med badebasseng og uteaktiviteter for barnefamilier hver dag.

Ti tips til sommerferien på Sørlandet

Water, Sky, Lifejacket, Smile, Cloud, Boat, Watercraft, Lake, Vehicle, Vest

Paddleboard og andre aktiviteter

Det finnes flere aktiviteter på Tregde Ferie. Paddleboard har blitt et populært valg for flere turister. Her kan du prøve deg frem i trygge omgivelser. Dette er en morsom måte å utforske det idylliske sommerområdet, og ikke minst sin egen balanse! Ha det gøy og ikke vær redd for å falle. Vannet er varmt om sommeren, og den stekende solen vil tine deg opp på et blunk.

Vender tilbake til Sørlandet

- Jeg hadde aldri prøvd paddleboard før jeg kom hit, forteller Skiensturisten, Ingrid Aanesen (23). Hun er en av sommerens turister på Tregde Ferie. Der har hun tilbragt spennende feriedager med venninnen.

- Vi har hatt det så koselig her! I løpet av turen har vi testet ut flere, spennende aktiviteter. Til neste år planlegger vi en ny venninne-tur. Da tenker vi å besøke nye plasser og prøve oss på nye aktiviteter, forteller den eventyrlystne jenta.

- Det er helt klart at vi skal vende tilbake til Sørlandet for en ny ferieopplevelse. Sørlandet byr på ekte sommer og har et spennende aktivitetstilbud.

Elisabeth Høiboe fra Visit Sørladet blir glad når hun hører om de fornøyde turistene.

- Sørlandet er Norges feriedestinasjon nummer 1. Her er det max sommerstemning med palmer på strendene og gode badetemperaturer. Restauranter på bryggekanten og skikkelig båtliv, sier hun.


"Det er helt klart at vi skal vende tilbake til Sørlandet for en ny ferieopplevelse"


Face, Smile, Window, Plant, Travel, Leisure

Besøk Visit Sørlandet for flere reisetips

Flere bademuligheter

I sommervarmen er det deilig å ta seg et avkjølende bad. Hos Tregde er bademulighetene like utenfor døra. Man kan hoppe rett fra brygga sammen med venner, eller slappe av og svømme i bassenget.
Tregde har også en butikk med et stort utvalg av dagligvarer og avkjølende drikke og is. Kjøp deg en slush eller is, sitt ved brygga i sommervarmen og nyt sola.

Swimming pool, Smile, Water, Window, Blue, Swimwear, Waist, Happy, Thigh, Travel

Mat og konsertopplevelser

Kun et steinkast fra de røde trehusbebyggelsene ved vannkanten ligger Marinaen resturante og marinaens café - Pizza & Bakeri. Her kan man nesten sitte med bena i vannet mens man blir servert god og deilig mat. Om sommeren arrangeres det også en rekke konserter her som man kan nyte mens man spiser. Konsertene er svært populære og blir fort utsolgt. Marinaen er også kjent for fantastisk sjømat og serverer blant annet skalldyr, tapas, sushi buffet og mer. De får de fleste råvarene sine fra lokale samarbeidspartnere. I tillegg plukker de ramsløken selv.

Les mer om sommerens konsertprogram her.


Water, Table, Food, Tableware, Plant, Furniture, Sky, Tree, Lake, Chair

Finn ut hva som står på menyen


50 år med sommerminner

I år er det Tregde Feries 50-års jubileum. Da skal 50 år med gode sommerminner og fine sommeropplevelser feires. Det beste med Tregde Ferie er at du kan nyte oppholdet akkurat som du vil. Dette er et sted du kan slappe av og nyte sommeridylliske dager. Det er et sted du kan fylle dagene opp med aktiviteter og prøve nye ting. Ikke minst er det en plass som vil passe for alle. Velkommen til en uforglemmelig tur!

Frister det med et sommerbesøk? Les mer om Tregde Ferie her


Tenker du å feriere på Sørlandet?

VISIT SØRLANDET

Flere spennende aktiviteter på Sørlandet

  • Adventure Norway - Norges sydligste raftingsenter. Opplev spennende aktiviteter i idylliske omgivelser. Her er det også overnattingsmuligheter!

  • Høyt & Lavt - Sørlandets største klatrepark! Parken har zip-lines og spennende klatreløyper.

  • Aquarama badeland i Kristiansand - En av Norges største badeparker innendørs. Passer perfekt for grå sommerdager.

  • Kanonmuseet - Opplev å se verdens 2. største kanon i Møvik Forts kanonmuseum. Dette er en spennende plass fra fra 2.verdenskrig.

  • Eikerapen Gjestegard - Et spennende hotell som tilbyr overnatting og aktiviteter hele året. Her kan du prøve hesteridning, oppdage nye badeplasser, alpinbakker, og mye mer.