Musical instrument, Smile, Photograph, Vertebrate, Sleeve, Gesture, Goggles

Annonsørinnhold fra

Rives ut av hyllene: Trendy ullplagg du bør sikre deg nå

Er du på utkikk etter de perfekte ullplaggene til deg selv, og kanskje barna? Da bør du lese videre.

Ullplagg bør ha en sentral plass i den nordiske garderoben, og i mylderet av alternativer er det spesielt én merkevare det er verdt å sjekke ut, nemlig WoolLand.

WoolLand har blitt en favoritt hos det norske folk, og ikke uten grunn; her får du designplagg av ypperste kvalitet (merinoull!), som sikrer at du ved alle anledninger holder deg både trendy og varm. Målet med plaggene er du skal føle deg like fint kledd enten du henter i barnehagen, er på kontoret, eller i flotte naturomgivelser på fjellet.

Les også: Derfor sverger Oslo-gründeren til ullplaggene fra WoolLand

- Jeg elsker klærne fra WoolLand og anbefaler disse til alle jeg kjenner! Plaggene holder seg like fine etter mange års bruk, og passer perfekt til mange forskjellige anledninger.  

/ Kundeanmeldelse, 2022

Og ikke bare det: WoolLand skiller seg spesielt ut fra andre produsenter ved at plaggene er designet som et to-i-ett-produkt. Det betyr av kvaliteten er nesten dobbelt så tykk som i vanlig ullundertøy. Du slipper med andre ord (den ofte dyre) lag på lag-metoden.

To-i-ett-produktene gjør dessuten påkledningen av barna veldig enkel i de hektiske morgentimene. I tillegg er klærne forsterket på utsatte steder slik at de skal vare i en årrekke, og bli et populært arveplagg.  

Vi har gjort jobben for deg og plukket ut en rekke favoritter til både dame og barn, perfekt til både hverdags og mer sporty anledninger. Men vær rask, disse blir fort utsolgt.

Topp 10 ullplagg til dame

Coat, Neck, Sleeve, Collar

Dette er sesongens hotteste jakke, som passer perfekt over et par jeans og støvletter til jobb, eller sammen med skibuksa og Moonboots når du skal ut og ake. Solveggen jakke fra WoolLand er laget i myk lammeull som isolerer godt og holder deg varm på selv de kaldeste dagene.

Collar
Sky, Cloud, Snow, Smile, White, Leg, Tree, Slope, Leisure, Freezing

Solveggen Lue er laget av den den fineste lammeullen du får tak i. Luen er forsiktig sydd på innsiden av polyester, noe som gjør at du får en slitesterk lue du kan ha i mange år. Dette er luen som holder deg varm og gir antrekket det lille ekstra. Style den gjerne sammen med Solveggen half-zip jakke i lammeull.

Jeans, Trousers, Leg, Sleeve, Waist, Collar, Sportswear
Street fashion, Human body, Flash photography, Footwear, Shoe, Shoulder, Leg, Knee, Neck, Waist

Denne ulljeansen har tatt norske kvinner med storm. Ja, du leste riktig - en jeans som er laget i ull! Spitsbergen ulljeans er en tykkere vevd slengbukse i jeans-look, laget i elastisk og ekstra slitesterk ullblanding som gir god hold. Med høyt liv og god passform, holder denne populære buksen deg både varm og fin gjennom vintermånedene.

Clothing, Hair, Face, Smile, Joint, Head, Outerwear, Arm, Shoulder, Eye
Clothing, Brown, Coat, Neck, Sleeve, Grey, Collar

Strikkegenseren er en viktig del av trendbildet, og et basisplagg alle kvinner digger å ha i skapet. Den deilige strikkegenseren Såta fra WoolLand er laget av en blanding av fin merinoull og RWS-sertifisert aplakka ull og har en myk og luksuriøs følelse. Kombiner den gjerne med Spitsbergen ulljeans for en perfekt hverdags-look.

Clothing, Outerwear, Shoe, Cap, Comfort, Sleeve, Finger, Hat, Collar, Headgear
Arm, Comfort, Finger, Violet

Dette lekre ull-pannebåndet er virkelig vinterens “must-have”. Ull-pannebåndet er laget av kashmir og den fineste merinoull, noe som gjør det både mykt og veldig behagelig på. Den vinrøde varianten frisker opp ethvert antrekk, og er nydelig sammen med farger som beige, marine, sort, og hvitt.

  • Paragraph....faktabokser i vev ser ut som dette

  • det er bare bulletpoints som går an?

  • ...du kan endre teksten der det står "visste du at" til hva du vil - for eksempel "fakta".

  • Faktabokser kan være med på å bryte opp en lang tekst?

  • Du kan også lenke opp tekst i denne boksenH4: faktaboks

H2: Visste du at...

Få ting slår en myk ulltopp som gir den luksuriøse følelsen mot kroppen. Juvass strikkegenser fra WoolLand er svaret på nettopp dette. Genseren er laget i 100% fineste merinoull, med freshe detaljer utført i en trendy retro stil. Med denne sporty ullgenseren vil du garantert høste flere komplimenter enten du er i skibakken eller på hyttetur med venninner.

Dress shirt, Coat, Jersey, Neck, Sleeve, T-shirt, Sportswear, Collar, Grey
Street fashion, Baseball cap, Sleeve, Eyewear, Goggles, Gesture, Headgear, Cool, Sportswear
Human body, Outerwear, Arm, Coat, Neck, Sleeve, Grey, Collar
Flash photography, Street fashion, Clothing, Hair, Shoulder, Smile, Sleeve, Waist, Gesture
Natural material, Outerwear, Coat, Sleeve, Collar

Femunden dunjakke har lenge vært en bestselger fra WoolLand. Den lette dunjakken er skapt for norske forhold og kan brukes året rundt. Lekre detaljer og superfin passform gjør dette til en jakke du kan bruke både i byen og på fjellet. Dunjakken har dessuten ull på innsiden av kragen, som er behagelig og svalt mot nakken.

Active pants, Dress shirt, Neck, Sleeve, Waist, Grey, Collar, Jersey
People in nature, Flash photography, Sky, Cloud, Snow, Smile, Slope, Happy, Freezing

Wow! Denne skibuksen bør alle damer prøve. Den er funksjonell, stretchy og former figuren din! Det er ingen hemmelighet at 70-tallet er tilbake i motebildet, noe flere av de store motehusene har vist på catwalken. Norske skibakker er inget unntak. Med Sirdal skibukse fra WoolLand designet i moderne 70-tallsstil med høyt liv, seler og med ekstra padding på knærne, vil du uten tvil bli bakkens hotteste. I tillegg er den slitesterk, vannavstøtende, vindtett, og har ullfleece på innsiden. Dette gjør den høyst funksjonell til vinterens aktiviteter.

Active pants, Sleeve, Waist
Human body, Joint, Arm, Leg, Knee, Sleeve, Thigh, Waist, Gesture, Sportswear

Trollveggen ulltights er en av bestselgerne til WoolLand. Den er laget i 100% fineste merinoull, og har både front og baklommer, og har lekre detaljer med imitert skinn på fremsiden. Modellen har høyt liv med bred og myk strikk, noe som gir denne ulltightsen en deilig hold-in effekt.
Clothing, Blue, Neck, Sleeve, Collar
Active pants, Outdoor recreation, Ski Equipment, Ice cap, Outerwear, Snow, Glove, Freezing, Slope, Fun

WoolLands produkter er laget for å kunne passe norske forhold gjennom hele året - og hvert plagg skal helst ha flere bruksområder. Rena vest er et av plaggene som har blitt en favoritt blant mange norske kvinner. Den er laget av et vind- og vannavstøtende materiale og er foret med ullfleece, noe som gjør at denne vesten passer perfekt til flere type utendørsaktiviteter gjennom året. De tøyelige sidepartiene gir ekstra god bevegelighet under aktivitet, samtidig som vesten har et feminint design og god passform.
Topp 10 ullplagg til de yngste

... som også barna selv ønsker seg!

Shirt, Jersey, Neck, Sleeve, T-shirt, Sportswear, Collar
People in nature, Sky, Arm, Plant, Leg, Tree, Branch, Sleeve, Gesture, Happy

Bergen ulltopp med englevinger er barnas favoritt, og en bestselger over flere år. Ulltoppen er av høy kvalitet og er laget av 100 % merinoull. I 2016 ble ulltoppen kåret til Best-i-test i Foreldre&barn. Match den gjerne med Bergen ullbukse med englevinger for et komplett kvalitetsullsett til de minste.
Active pants, Clothing, Trousers, Sleeve, Sportswear, Font, Denim
Human body, Clothing, Jeans, Shorts, Trousers, Outerwear, Shoe, Leg, Trunks, Sleeve

Denne ullbuksen til barn er laget i den mykeste 100% merinoull, noe som gjør den myk og god å ha på seg. Bergen ullbukse med englevinger har elastisk strikk i livet med knytting i front, og forsterkninger på knærne - noe som gjør buksen perfekt for aktive jenter. Dette to-i-ett-plagget kan like gjerne brukes som en deilig innebukse eller under utebuksen når det er kaldt ute. Bruk den gjerne i sett sammen med Bergen ulltopp med englevinger.

Natural material, Sleeve, Collar
Human body, Street fashion, Face, Smile, Outerwear, White, Leg, Snow, Sleeve, Wood

Denne flotte teddyjakken til barn gir både komfort, varme og kvalitet. Solveggen jakke er laget av den fineste lammeull, som er strikket inn på et polyesterstoff som gir plagget styrke og holdbarhet. Jakken er vel så fin til bruk i skolegården som på tur i skogen, noe som gjør at plagget kan brukes i mange anledninger.

Sleeve, Collar, T-shirt
Human body, Flash photography, Face, Head, Glasses, Smile, Outerwear, Eye, Cap, Fashion

Juvass strikkegenser er et supermykt og sporty ullplagg til barn designet i retro stil. Strikkegenseren er laget i 100% merinoull av ypperste kvalitet, noe som gjør den både varm og deilig å ha på seg. Bruk genseren alene eller under en varm jakke - på skolen, hjemme, i akebakken på ski eller til andre utendørsaktiviteter. Et perfekt plagg for den sporty jenta.

Active pants, Trousers, Leg, Sleeve
People in nature, Human body, Sky, Arm, Plant, Leg, Tree, Leaf, Branch, Sleeve

Med sidelommer, semskede detaljer, lommer bak og en god strikk i livet, er Tønsberg ulltights et ypperlig plagg for aktive jenter. Ulltightsen er utformet i ridebuksestil i WoolLands fineste 100 % merinoull. Tønsberg ulltights matcher også Bergen ulltopp med englevinger.

Costume hat, Product, Rectangle, Cap
Cap, Rectangle, Goggles
People in nature, Outdoor recreation, Sky, Smile, Mountain, Snow, Travel, Slope, Leisure, Fun

Med disse kule hodeplaggene vil barna synes godt i mørket. Pannebåndet Bestselgeren Hammerfest er et av WoolLands signatur hodeplagg, og svært populær blant de minste. Til ekstra kalde dager bør du gå for ull-luen Bærum. Ikke bare har den en kul skibrille-patch foran på luen som lyser i mørket, den har dessuten et ekstra lag med ull på innsiden rundt kanten, som gjør den ekstra god og varm rundt ørene.

Musical instrument
Textile, Plant, Gesture, Grey, Tree, Cap

Tærne er gjerne de første som blir kalde når barna er ute og leker. Derfor er det ekstra viktig å ha noen gode og varme ullsokker som ikke gnager eller klør. Uvdal ullsokkene fra WoolLand er et must på kalde vinterdager. De er myke og ekstra varme i ullfrotté, og har ingen vonde sømmer.

Luggage and bags, Human body, Jeans, Trousers, Arm, Dress, Bag, Sleeve, Handbag, Tartan

Denne populære barneskibuksen fra WoolLand innehar de tekniske egenskapene alle vinteraktive jenter trenger. Passformen med høyt liv, bootcut og glidelås nederst på benet, gjør at den egner seg godt til slalåm og snowboard. Skibuksen er laget i et mykt, pustende, fukttransporterende materiale, med varm ullfleece på innsiden. Dessuten er Hafjell skibukse til barn slitesterk, vindtett og vannavvisende.

Baby  toddler clothing, Sleeve, Grey, Jersey, T-shirt
Musical instrument, Violin family, Street fashion, Head, Photograph, Plant, Sleeve, Gesture, Fiddle, Happy

Denne ulltoppen kommer barna til å digge. Bergen ulltopp er supermyk å ha på seg med børstet innside i fineste ullfleece. Akkurat denne varianten har et limited edition design, med den velkjente WoolLand Bergen-elgen på brystet. Tøffere ulltopp skal du lete lenge etter!

Active pants, Trousers, Leg, Shorts, Sleeve, Trunks
Jersey, Sleeve, Collar, Rectangle, Sportswear

Sett sammen et deilig ullsett til barn med kombinasjonen av Bergen ulltopp og Bergen ullbukse. Ullbuksen er supermyk med en innside i ullfleece. I tillegg har den forsterkede knær, som gjør den perfekt til lek og moro for aktive gutter. Ullsettet er i kjent to-i-ett-stil fra WoolLand - og kan vel så gjerne brukes på skolen som til fritidsaktiviteter.

Faktaboks:

Dette er WoolLand

  • Norsk merkevare startet opp i 2011.
  • Ble i 2019 en del av Norwegian Wool & Dale of Norway.
  • Designer og produserer kvalitetsplagg i ull - til hverdag & sport, og alle i familien.
  • Har butikk på Lilleaker, Sandvika Storsenter og Lagunen Storsenter, i tillegg til nettbutikken WoolLand.no.