Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk
dame i badekar

Med denne trådløse epilatoren fra Braun kan du enkelt ta barberingen i badekaret. Snakk om behagelig! (Foto: Braun)

Sommerklare legger på budsjett

Annonse fra Prisguide.no

Klar for å løpe ned til Bragernes-stranda? Her er guiden til silkemyke legger som også passer lommeboken din.

Prisguide.no sammenligner priser på mer enn 50 000 produkter fra 110 nettbutikker. Følg med her for de beste tilbudene hver dag! Du kan også se prishistorikk og få tilsendt prisvarsel når et produkt faller i pris.

Her er noen gode tips som kan sikre en problemfri barbering:

* Før du begynner, press et varmt fuktig håndkle mot området du skal barbere. Dette vil gjøre håret mykere. Du kan eventuelt barbere deg etter et bad eller en dusj.

* Ikke barber tørr hud. Bruk barberskum, lotion eller gel for å beskytte huden under barberingen.

* Bruk kun rene, skarpe barberblader.

* Barber med hårene – ikke mot. Det betyr at du skal føre høvelen den samme retningen som hårene vokser.

* Når barberingen er ferdig, skyller du huden med varmt vann.

(kilde: helsenett.no)

Ingenting er som å nyte sola og stranda hjemme i Norge når den først titter frem. Men som du garantert har erfart før, det gjelder å slå til så fort solstrålene slipper til. For vips - så var de soltimene over.

Sjekk ut hvor du kan nyte sommer-Drammen med denne badeguiden!

For å være parat til å hoppe i sandalene og raske med seg strandvesken - bør jo leggene dine være like klare. Ingenting er så kjedelig som å innse at «nei da, her må barberhøvelen fram igjen», før du haster andpusten ut døra mens venninnene dine allerede står utålmodig og venter.

Så hva skal du går for når det gjelder barbering? Vi har plukket ut tre ulike produkter i ulike prisklasser, som alle sikrer et godt resultat:


Silk'n Glide
Det er helt fantastisk å kunne benytte seg av lysbasert hårfjerning hjemme! (Foto: Silk'n Glide)

Lysbasert hårfjerning - reduserer hårveksten

Modell: Silk’n Glide GL3PE2B001 Pris: 799 Farge: Hvit og turkis Utstyr som følger med: Lader.

Silk'n Glide er en kompakt hårfjerningsenhet som reduserer den permanente hårveksten på en effektiv måte. Årsaken er de mange lyspulsene - i alt 30 000 - i det som kalles Home Pulsed Light teknologi. Tidligere var lysbasert hårfjerning forbeholdt skjønnhetssalonger, men nå kan du gjøre dette selv - hjemme! Velg også blant 5 ulike energiinnstillinger, alt ettersom hva som passer huden din best. Nivået er så lavt at huden kan eksponeres for sol etter behandlingen.

Les også Her er sommerens beste smoothieblendere, dette avslører parfymen din om deg og finn ut om det er Mac eller Pc du bør gå for til skolestart.

Philips ladyshaver
Budsjettvenlig barberhøvel - for deg som har litt annet å bruke pengene på i sommervarmen ... (Foto: Phillips)

Mye for pengene - budsjettvennlig!

Modell: Philips Ladyshave HP6341 Pris: Kr 215 med 20% rabattkode Farge: Rosa og hvit Utstyr som følger med: En beskyttende hylse, rengjøringsbørste og 2 stykk AA-batterier følger med.

Det er ikke alltid lommeboken strekker til - og i sommermånedene er det mye som frister … Denne hendige barberingshøvelen fungerer like godt i dusjen - som uten vann! Hemmeligheten er det lille barberhodet som skjærer raskt samtidig som huden beskyttes, og du får en myk og glatt følelse etter hver gang.

Braun epilatorpakke
Alt dette følger med i epilatorpakken fra Braun: 6 stykk barberhoder, lader og hurtigguide. Den koster klart mest, men til gjengjeld har du noe som holder lenge! (Foto: Braun)

Trådløs epilator som gir langvarig resultat

Modell: Braun Silk-épil 9 Pris: Kr 1749 Farge: Hvit Utstyr som følger med: 6 stykk barberhoder, lader og hurtigguide.

Lyst på et barberingshode tar bort mer hår i ett eneste drag for opp til 4 uker med silkemyk hud? Tenkte meg det! Denne epilatoren har Brauns mest innovative pinsetter, slik at selv de korteste hårene (0,5 mm) raskes med. Med maskinens trådløse design er den også superenkel å bruke i badekaret eller dusjen. Sommertips: Noen synes det kan være litt ubehagelig å bruke epilator. Ved regelmessig bruk vil du merke at det går lettere og lettere - og nesten smertefritt.

Redaksjonen i Drammens Tidende har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet