Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Totalentreprenøren med fokus på løsninger

Annonse fra Vestviken Entreprenør

Selv entreprenører med fokus på profesjonelle byggherrer og større betong- og tømreentrepriser trenger en pause fra hverdagen!

De tre muntre eierne av Vestviken Entreprenør er nettopp kommet tilbake fra en fartsfylt helg hvor håndtering av store byggeprosjekter er byttet ut med snøscooterkjøring, betong med norske vidder og det eneste tømmeret er det som knitrer i peisen.

Vestviken Entreprenør ble startet av Stig André Berg i 2016. Tre måneder etter oppstart kom tidligere kollegaer Tim Øhman og Bjørn Tore Berg med på laget. 

I dag har de over 20 ansatte som alle har de nødvendige lederegenskapene og Vestviken har allerede opparbeidet god soliditet for å gjennomføre større prosjekter. 


Humøret er på topp hos Stig Berg, Tim Øhman og Bjørn Tore Berg når de er på inspeksjon på byggeplassen

Reisen innen entreprenørbransjen startet i 1975. Gutta fra Vestviken har vært med på det meste og har opparbeidet seg bred kompetanse. På merittlisten står deltagelse i store kjøpesentre, næringsbygg, boligblokker, skoler og andre offentlige bygg. Til og med vikingskip og skyskrapere er å finne på listen over prosjekter.

– Navnet Vestviken Entreprenør sa seg egentlig selv, smiler Stig André Berg. Viken kommer til å forbli Viken, og vi ligger jo vest for Viken, så derav navnet på bedriften.

Med seg på eiersiden har Vestviken- guttene Oxer kapital, et investeringsselskap som eies av Ellen Karlsen Raaholt, også eier av Oxer Eiendom og tidligere eier av OKK Entreprenør AS. 

Vi leverer!

Vestviken Entreprenør

Full aktivitet på byggeplassen! Betongsagen håndteres av en ansatt hos underentreprenør Kåre Mortensen

Kvalitet uten sidestykke

I dag holder selskapet til i Drammen, og utfører oppdrag i Vikenområdet, som omfatter aksen Oslo, Buskerud og Vestfold. De kompetente entreprenørene hviler ikke på laurbærene, eller betonggolvet for å bruke et litt mer faglig uttrykk. For tiden jobber de med en rekke prosjekter hvor Pålsøya Park i Drammen og Oxer Tårnet på Økern i Oslo er de to største. Flere prosjekter kommer i løpet av året, så det er hektiske dager.

– Oxer Tårnet er en spesiell jobb, med tanke på at man jobber 65 meter oppe i høyden og nedover, sier en engasjert Stig André. Oppdraget består i å renovere tårnet både utvendig og innvendig.

– Noen av Norges meste kjente artister skal inn her med musikkstudio, i tillegg til kunstatelier og kultur- og næringsvirksomhet, fortsetter han.

Hvilke av Norges store artister som skal få nyte det renoverte bygget når det står ferdig i 2018 kan ikke entreprenøren røpe. Enkelte ting må forbli en bransjehemmelighet. I alle fall frem til prosjektet er ferdigstilt.

Vestviken Entreprenørs styrke er deres evne til å samarbeide og utvikle relasjoner over tid. Dette gjelder både med byggherren, rådgiveren og håndverkeren.

Med så mange års erfaring innen bransjen og sterk faglig kompetanse har de tre entreprenørene bygd seg opp et godt og bredt nettverk. Resultatet er at de kan hente inn de beste fagfolkene.

- Kundene kjenner oss og vet hva vi står for, noe som innebærer trygghet for alle parter, sier Tim Øhman smilende. Vi er veldig nøye på å bruke fagfolk som yter kvalitet og har en kvalitetssikring i alle ledd av prosessen  fortsetter han. 

Krzysztof Lemanski og Roy Ove Solberg gjennomfører byggeoppdragene til Vestviken Entreprenør

Vi holder det vi lover

Vestviken Entreprenørs løfte til deg som kunde består av fokus på god drift i alle ledd, kostnadseffektivitet og gode løsninger med stor gjennomføringsevne. 

– Hos oss er formalitetsnivået forholdsvis lavt, sier Øhman. Vårt mantra er derfor at det enkle er ofte det beste, understreker en engasjert Stig André Berg.

Kundens trygghet fra Vestviken Entreprenør er at bedriften gjennomfører byggeoppdragene med riktig kvalitet, utførelse og ikke minst har vi det største fokus på HMS arbeidet. 

– Vi kan med stolthet si at organisering og gjennomføring av byggeprosjekter er det vi kan best, sier Stig André Berg.
Adresse:
Buskerudveien 119, 3027 Drammen

Web: https://www.vevi.no/betong-tre

Telefon: 932 42 060

E-post: tim.ohman@vevi.no 

Bedriften har også markert seg ved opprettelsen av datterselskapet Vestviken Betong & Tre, en spesialisert virksomhet med fokus på større betong-/og tømrerentrepriser. Det er i Vestviken B & T de erfarne fagfolkene virkelig kommer til sin rett. Selskapet tar oppdrag både internt i gruppen, samt direkte mot eksterne kunder og antall oppdrag har fort blitt mange. Blant mange oppdrag utfører Vestviken Betong & Tre betongarbeid på Skøyen, Atrium III og betong- og tømrerarbeidene på Bergstien 1 i Oslo. Vi har allerede opparbeidet god ordrereserve og nådd budsjettet for 2018.

For Vestviken Entreprenør er ingen jobb for stor, ingen for liten! 

Vi leverer!

• Vestviken er en entreprenør fra Drammen med fokus på totalentrepriser, kostnadseffektive og gode løsninger i et godt samspill med profesjonelle byggherrer. 

• Vestviken Betong & Tre er et datterselskap av Vestviken Entrepenør, og er en spesialisert virksomhet med fokus på større betong- og tømrerentrepriser.

• Våre ansatte har lang og bred erfaring fra ledelse hos store entreprenører.

• Vi har vært med på det meste og opparbeidet bred kompetanse – alt fra kjøpesentre, næringsbygg, boligblokker, skoler og andre offentlige bygg.

• Vår styrke er å samarbeide og utvikle relasjoner over tid. Både med byggherren, rådgiveren og håndverkeren.

• Fra vår base i Drammen tar vi oppdrag i Vikenområdet (Oslo, Buskerud og Vestfold).

• Vestviken har som mål å være den foretrukne samarbeidspartner.  

Redaksjonen i Drammens Tidende har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet