Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

En smakfull opplevelse på bryllupsdagen

Annonse fra Bakermester Klausen

Den største dagen i deres liv skal, som glasuren på kaken, være perfekt. Bryllupskaken er intet unntak. Bakermester Klausen er et familiebakeri med lange tradisjoner.

Adresse
Gamle Riksvei 234, 3055 Krokstadelva


Åpningstider

Mandag – fredag: Kl. 08:00-16:00
Lørdager: Stengt

Vi er flinke konditorer som har lang erfaring med å lage flotte bryllupskaker, enten kaken skal være tradisjonell eller mer moderne pyntet. 

De aller fleste brudepar har ønske om sin spesielle bryllupskake til festen, som de høytidelig skjærer foran gjestene etter middagen.

Bryllupskaken forbindes ofte med bløtkake dekket med hvit marsipan og lekker pynt, gjerne lag på lag på stativ. Vi vektlegger et tett samarbeid med våre kunder slik at forventningene til bryllupskaken blir oppfylt, enten dere ønsker den tradisjonelle kaken eller sjokoladekake, gulrotkake eller en deilig fruktkake med masse frisk frukt til pynt.

Bakermester Klausen bakte sine første kaker i 1996. Siden den tid har vi stadig måttet utvide både konditoriet og ansette flere konditorer. I dag har vi mange flinke konditorer som pisker krem, smelter sjokolade, påfører marsipan i perfekt form og lager flott pynt til utallige bryllupskaker og andre bakervarer.

Våre bryllupskaker kommer i to til fem etasjer, avhengig av antall gjester og parets egne ønsker. Vi tilbyr også kaken Par i hjerter, og som navnet tilsier består kaken av to hjerter, lekkert pyntet og naturligvis meget velsmakende.

Uansett hvilken bryllupskake, smak eller høyde dere ønsker for den store dagen, vil alle brudepar finne den perfekte kaken hos oss. 

En mer velsmakende start på livet som gift får dere ikke! 

Bakermester Klausen

• Bakermester Klausen er et familiebakeri med lange tradisjoner.

• Vi holder til i Krokstadelva og produserer fullt sortiment både innen bakervarer og konditorvarer.

• Vi har cirka 250 leveranser per dag!

• Vi driver 4 koselig utsalg med bredt utvalg av våre bakervarer og mange andre fristelser med påsmurte varer og drikke.

• Våre utsalg finner du på Buskerud Storsenter, Union Brygge, Havnegata og i Prof. Smiths Allé. 

Bryllupskaker

Bryllupskaken kan lages med følgende stativer:

• Stang i midten, inntil 4 etasjer

• Buet stativ, inntil 4 etasjer

• Amerikansk stativ, rund, inntil 4 etasjer

• Amerikansk stativ, firkantet, inntil 5 etasjer

• Par i hjerter (formet som to hjerter med bru) til 50 personer

Redaksjonen i Drammens Tidende har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet