Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Design deres egne gifteringer

Annonse fra Gullsmed Adolf Ruud

I tre generasjoner – siden 1920 – har vi hjulpet folk med å finne de rette ringene. Hos oss får dere god hjelp til å finne akkurat de ringene dere ønsker!

Adresse
Nedre Storgate 13, 3015 Drammen


Åpningstider
Mandag – fredag: 09:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 16:00

Vår historie strekker seg snart 100 år tilbake i tid, og vårt arbeid glitrer og skinner like sterkt i dag som da vi startet opp i 1920. I dag er vi en moderne gullsmedforretning med fokus på moderne design, kjente merkevarer og topp service til alle våre kunder.

Gifteringer er blitt brukt helt siden de gamle egypterne vevde dem av planter. I Norge har gifteringene sterke tradisjoner og mange anser ringen i gult gull som den klassiske gifteringen. 

Andre typer ringer øker derimot i popularitet, og vi ser at stadig flere ønsker individuelle og mer særpregede ringer. Ringene skal vare livet ut så det er viktig å vurdere at ringene skal passe til ulike anledninger og livsfaser. 

Vi mener det er viktig at gifteringene reflekterer deres personlighet og kjemi som ektepar. Våre ansatte har lang erfaring med å hjelpe par finne ringene de drømmer om.

Hos oss kan dere skreddersy deres egne gifteringer. Vi guider dere trygt gjennom hele prosessen. Dere kan gjøre det enkelt ved å peke på den modellen vi viser dere eller dere kan ta stilling til alle mulige detaljer som til sammen blir deres perfekte ringer. Gravering får dere i forskjellige skrifttyper, gjerne i kombinasjon med symboler.

Går du i friertanker og ønsker å be din hjertes utkårede om å dele resten av sitt liv med deg?

Vi har lang erfaring med å bistå nervøse menn og kvinner med å finne den perfekte frierringen til sin utkårede. Når det gjelder å velge ring til frieriet er verken pris eller antall diamanter av betydning. Det aller viktigste er å finne en ring som du vet din kjære vil like, og som representerer hans eller hennes personlighet – og den kjærligheten dere deler.

Du kan også skreddersy forlovelsesringen slik at du garantert for ja fra din kommende ektefelle. 

Det har lenge vært en tradisjon at brudgommen overrasker sin nybakte kone med en morgengave dagen etter bryllupet. I likestillingens navn er det nesten blitt en selvfølge at bruden har en gave til sin nybakte ektemann også. Vi fører et stort utvalg av høykvalitetsklokker fra Georg Jensen til både ham og henne. Til din nye kone er det alltid populært med et lekkert smykke, som passer hennes personlighet og uttrykker din kjærlighet til henne. Våre enstenssmykker finnes i forskjellige fatninger og design. Vi garanterer at du finner smykket som bringer frem smilet hos henne.

Like sikker som du er da du takket ja til din kjære, like sikker er vi på våre kvalitetssikre produkter. Når dere kommer inn i butikken vil dere legge merke til det smakfulle interiøret, de rene linjene og det godt organiserte vareutvalget. Vi tilbyr produkter fra Georg Jensen, Dulong, Efva Attling og andre kjente merkevarer.

Vi er også en tradisjonsbærer innen vårt fag og vareutvalg. Uansett hva slags ringer dere skal ha må dere sjekke utvalget hos oss - smal, bred, sølv, gull, platina med eller uten diamant - Vi hjelper dere. 

Våre ringer er evigvarende og laget med kjærlighet! 

Gullsmed Adolf Ruud

• Gullsmed Adolf Rudolf er i dag en moderne gullsmedforretning med fokus på moderne design, kjente merkevarer og topp service.

• Vi er tradisjonsbærere innen vårt fag og vareutvalg.

• Hos oss kan dere designe deres egne gifteringer.

• Vi graverer og reparerer også.

• Vi er en forretning og familie med lange og stolte tradisjoner.

• Du er velkommen til vår butikk for å se vårt utvalg av forlovelses- og frieriringer, smykker, klokker, bunadsølv og annet.  

Redaksjonen i Drammens Tidende har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet