Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Kom i form til bryllupet

Annonse fra Moov Treningssenter

Dato for den store dagen er satt, og det er mer enn nok å tenke på under planleggingen. Behovet for overskudd og energi til å fullføre de siste detaljene. Bryllupsdagen er en dag du skal føle deg vel og både kropp og sinn skal være på topp og føles bra.

Adresse
Børsemakergata 4, 3045 Drammen


Åpningstider
Mandag – torsdag: 06:00 – 22:00
Fredag: 06:00 – 21:00
Lørdag: 08:00 – 19:00
Søndag: 10:00 – 20:00

MOOV Treningssenter er et av de flotteste treningssentrene i Drammen. Vi tilbyr et helhetlig konsept innen trening, helse og velvære.

Hos oss finner du et fullservicesenter: Moderne teknologi, høy treningsfaglig kunnskap, alltid bemannet og luftige og lyse egentreningslokaler. 

Vi har et stimulerende miljø som gir deg inspirasjon til å nå dine mål.

For deg som ikke vet helt hvor du skal begynne er MOOV en god og trygg arena for å komme i gang.

Vårt team med kunnskapsrike og erfarne personlige trenere står klare til å hjelpe deg i gang med både trening og kostholdsendringer.  

MOOV Treningssenter vil gjerne bidra til at du skal føle deg best mulig på den store dagen.

Vi har mange alternativer å velge mellom: Gruppetimer, egentrening, PT individuelt eller i gruppe/duo. Hos oss er det over 60 gruppetimer i uken så du vil garantert finne en time eller to som passer for deg. Vi har også mammatrening og barselkafé (MoovMamma). 

Mange par ønsker å komme i form til bryllupet sammen. Vi har pakketilbud for samboerpar som ønsker å melde seg inn, og kan tilby gode priser for PT om dette er ønskelig.

Våre treningsglade instruktører har kompetanse til å hjelpe deg med å nå dine mål, uansett om det er for å "få en bedre hverdagshelse", gå opp eller ned i vekt, få en mer markert kropp eller bare ønsker å gjøre noe aktivt sammen.

Velkommen til oss – og kom i form til bryllupet på en sunn og morsom måte! 

MOOV Treningssenter

• MOOV er et av de flotteste treningssentrene i Drammen.

• MOOV feirer 10 år i år innen trening, helse og velvære.

• Vi er et moderne treningssenter og fornyer oss hele tiden.

• Vi holder til på Union Brygge, midt i Drammen sentrum.

• Vi har pakketilbud på medlemskap for samboerpar.

• Alle er velkommen til oss: Unge og gamle, utrente og trente!

• Vi har mange spennende produkter så kom innom for en prat og se senteret! 

Bildene er tatt av Juan Antonio Jaimie (photo-antonio)

Redaksjonen i Drammens Tidende har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet