Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Fliser er vår spesialitet!

Annonse fra Norfloor AS Drammen

Fliser til bad, kjøkken og gulv. Store og små. Beige, blå, brun, sort, gul eller hvit. Det er et enormt utvalg. Hos Norfloor ligger alt til rette for at du skal få oppfylt drømmen om det perfekte bad, kjøkken eller gulv!

Adresse
Ingeniør Rybergs gate 101, 3027 Drammen

Åpningstider
Mandag – onsdag: 09:00 – 17:00
Torsdag: 09:00 – 18:00
Fredag: 09:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00

Siden oppstarten i 1979 har Norfloor AS vært en viktig og ledende aktør i den norske flisbransjen. I dag kan den krone seg med tittelen Norges eldste.

Norfloor er en landsdekkende kjede, med et nettverk bestående av egne avdelinger, franchisebutikker og en rekke frittstående forhandlere.

Felles for alle er faglige kompetanse, service, veiledning og garanti på flis, VVS og baderomsmøbler, tilbehør og kjemiske produkter. Du som kunde skal være trygg på at du får løsninger som du garantert blir fornøyd med.

Avdelingsleder i Drammen, Ola Stærkeby har mange års erfaring som murer og flislegger. For fire år siden bestemte han seg for finne på noe annet, men ønsket fortsatt å jobbe innen bransjen. Han begynte i Norfloor i 2013, og trives meget godt.

Med seg på laget har han tre faste ansatte og to på deltid.

– Vår kundebase består av både det private og profesjonelle byggmarkedet, med en høyere andel av proff, sier Stærkeby. 

Avdelingsleder Ola Stærkeby hos Norfloor anbefaler å bruke en godkjent våtromsarbeider.

Italiensk på veggen

Norfloor har som hovedmål å være flisleggerens førstevalg. I snart 40 år har de samarbeidet med de fremste flisprodusentene i blant annet Italia. Dermed kan de tilby det beste og mest innovative produktutvalget til enhver tid.

Det er også utviklet et eget "Proffkonsept", som består av de mest tradisjonelle flisformatene og fargene, som går opp i modul. Som kunde vet du at alle standard produktene alltid er tilgjengelig, samt til avtalt pris. Hovedlageret ligger i Halden og det er opptil tre leveringer i uken til alle avdelingene i Norge.

Proffselgerne er også godt oppdatert på nye produkter og teknikker. Det avholdes jevnlig kurs og produktopplæring i alle butikkene. Hit ønskes alltid proffkundene velkommen.

– Når det gjelder privat markedet så fungerer vi mest som rådgivere og veiledere. Det anbefales å bruke en proff når nye fliser skal legges. Det er da du får et ordentlig resultat, forteller Stærkeby.

I butikken i Drammen vil du bli satt i kontakt med en godkjent og dyktig håndverker som vil utføre jobben for deg. Alt i henhold til lover og regler. 

Hva er populært?

Trender kommer og forsvinner, for så å komme tilbake. Akkurat nå er store fliser ettertraktet for bad. Norfloor har et enormt utvalg av italienske baderomsfliser til gulv og vegger i alle prisklasser. Baderomsfliser kommer i alle farger, størrelser og overflater. Alle flisene kan også tilpasses dine behov og forventninger. Dermed ligger alt rette for at du skal få drømmebadet.

– Store fliser på badet er populært nå siden de gir et finere uttrykk på badet og det er mindre fuger å se på, sier Stærkeby. Han legger til at for tiden går mest i gråtoner, og at marmor-looken ofte blir foretrukket. 

Fliser er vårt fag!

Norfloor AS

Lekkert med store fliser på badet! Julie Dyrborg Grãs viser gjerne frem noen av mulighetene på badet

I følge eksperten byttes nå dusjkabinett ut med glassdører på badet. Vi ønsker stilrene og funksjonelle bad, gjerne med glatte flater og skuffer fremfor skap.

De lagerførte baderomsmøblene kommer fra italienske Arbi. Du kan også få skreddersydd din løsning etter ønsket mål, farge, overflate og materialer.

Selskapet vektlegger at de skal være en idékilde, og samtidig gi inspirasjon til løsninger som passer for deg. Uansett om du foretrekker et klassisk, trygt valg eller de mest trendy og ultramoderne løsninger, vil erfarne medarbeidere hjelpe deg. 

Jon Bruerberg hjelper deg med å finne rett fliser til bad, kjøkken og gulv

Et steg foran alle andre

Norfloor jobber med de fremste produktdesignerne i verden, og det utvikles stadig nye, lekre flisserier. Disse lanseres hvert år gjennom deres samarbeidsprodusenter, som Norfloor er alene om å representere i Norge. Ved å legge turen innom butikken i Drammen, kan du derfor sikre deg et bad som ikke "alle andre" har.

Foruten fliser tilbyr Norfloor også det meste innen VVS: Dusj, badekar, toalett, armatur og blandebatteri, kjøkkenbatterier, baderomstilbehør og porselensservanter.

Mangler du verktøy eller tilbehør til prosjektet ditt? Ikke noe problem! Norfloor har også et bredt utvalg av blant annet flisekuttere, diamantblader, blandeutstyr, vannsager, håndverktøy, mørtel, flislim og rengjøring.

I 39 år har Norfloor sørget for kvalitetsfliser og produkter i norske hjem. Det akter de å fortsette med! 

Norfloor AS Drammen

• Norfloor AS har helt siden startet for 39 år siden vært en viktig og ledende aktør i den norske flisbransjen.
• Går du med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsboliger, bør du ta turen innom din nærmeste Norfloor butikk!
• Fliser er vårt fag! Den faglige kompetanse, service, veiledning og garanti vi kan gi deg på flis, VVS og baderomsmøbler, tilbehør og kjemiske produkter gir deg trygghet for at du får løsninger som du garantert blir fornøyd med.
• Noe av det vi vektlegger aller mest er å være en idékilde, samt gi inspirasjon til løsninger som passer for deg – enten det er klassiske, trygge valg eller de mest trendy og ultramoderne løsninger.
• Norfloor-kjeden, etablert i 1979, er Norges eldste og ledende leverandør av kvalitetsfliser og tilhørende produkter, i det private og profesjonelle byggmarkedet.
• Et nettverk bestående av egne avdelinger, franchisebutikker og en rekke frittstående forhandlere er med på å gjøre oss landsdekkende.
• Norfloors kunder kan hele tiden være sike på at den store konkurransen i bransjen, og Norfloors satsing på kvalitetsmerker, sikrer de beste kvalitetsproduktene som er å oppdrive, solgt gjennom Norfloors butikker spredt over hele Norge.
• Vi legger all vår ære i dette. Dette gjelder alt fra utviklingen av ulike formater til overflatekvalitet og design.
• Norfloor jobber med de fremste produktdesignerne i verden. Dette inkluderer utviklingen av nye, lekre flisserier, som lanseres hvert eneste år gjennom våre samarbeidsprodusenter, som Norfloor er alene om å representere i Norge.
• Vi hjelper deg å velge riktig for ditt prosjekt, slik at du kan bli fornøyd i mange år fremover! 

Redaksjonen i Drammens Tidende har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet