Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Prosjektleder Kjell Ottar Johansen og salgskonsulent Espen Oland.

Nye boliger i Mjøndalen:

Med drømmeutsikt og marka som nabo

Annonse fra Block Watne

Kort vei til det meste. Sentralt, men landlig. Hva mer kan du ønske deg? Bli med til Hvitveisbakken i Mjøndalen.

Forestill deg at du kan starte dagen med en rykende kopp kaffe og panoramautsikt over Eikerbygda fra egen stue. 

– Dette blir et helt unikt sted å bo for dem som vil ha både i pose og sekk. Det er kort vei til Mjøndalen sentrum, samtidig som marka er rett i bakgården. Også er det en helt fantastisk utsikt, sier en begeistret Espen Oland, salgskonsulent hos Block Watne, avdeling Drammen.  

Flott utsikt fra stuen: I eneboligene blir det høyt under taket og god plass i stuen, samt en enestående utsikt å starte dagen med. (Foto: Block Watne)

Visningshelg 19. - 20. januar

Lørdag 19. januar og søndag 20. januar er du velkommen til visningshelg fra klokken kl. 13-15 på alle Block Watnes prosjekter.

Besøksadressene er:

Hvitveisbakken

Hvitveisbakken 11, 3050 Mjøndalen

Gleinåsen

Vangfjellsveien 4, 3440 Røyken

Kjekstadmarka

Linnerudveien 8, 3440 Røyken

Vil du vite mer om boligene, kontakt salgskonsulent i Block Watne Drammen-Asker:

Tlf. Espen Oland : 913 46 140

Kort vei til det meste

På et platå overfor Mjøndalen er det hektisk byggeaktivitet. Kubikk for kubikk graves det frem plass til en kommende boligperle.  Et nytt nabolag skal ta form med åtte eneboliger i rekke, 56 leiligheter og fem frittliggende eneboliger.

Oland og prosjektleder Kjell Ottar Johansen peker og gestikulerer på det som i dag er en snødekt steinrøys, men snart vil moderne boliger ta form og skape et helt nytt nabolag i Hvitveisbakken.

– Her er alt tilrettelagt for dem som vil bo i roligere omgivelser, men med kort vei til de fleste servicetilbud. Derfor er dette perfekte boliger om det så er barnefamilien, som et ungt par i etableringsfasen, påpeker Johansen. 

Her kan du et virtuelt innblikk i hvordan det blir.

Noen meter fra boligfeltet ligger nærmeste barnehage, bussen stopper nedi i gata og togstasjonen er en gåtur unna. Mjøndalen sentrum, idrettsanlegg og butikker er ikke lange turen og marka finner du praktisk talt i bakgården. Er det noe du trenger, så er det aller meste innen rekkevidde.

– Og når MIF scorer på Consto Arena (tidligere Isachsen), så kan du høre jubelen, humrer Johansen. 

I disse husene er det plass til alt man trenger i hverdagen

Espen Oland, salgskonsulent Block Watne

Smarte planløsninger for hverdagen

Eneboligene kommer i to størrelser  - med bruttoareal på 135 og 163 kvm. God takhøyde bidrar til en herlig romfølelse. Fire soverom, to bad og en egen kjellerstue gjør at alle i familien har plass til å boltre seg. I tillegg til vinduer og terrasser vendt mot den fantastiske utsikten.

Les mer om Hvitveisbakken her

– Jeg er pappa og kjenner behovet. Det er godt når ungene har en egen kjellerstue å oppholde seg i, så alle kan få litt albuerom. I disse husene er det plass til alt man trenger i hverdagen - ikke minst til oppbevaring. Dette er moderne eneboliger, utformet etter de behovene folk er opptatt av i dag, sier Oland om boligprosjektet. 

Det nye boligfeltet i Hvitveisbakken har en nydelig utsikt, ligger tett på marka og har gangavstand til det meste. (Foto: Block Watne)

Eneboligene i rekke er i samme, moderne stil med gjennomtenkte planløsninger og fokus på luftige rom og god atmosfære. Med tre soverom, kjellerstue, carport og flere boder er det også her god plass til hele familien. I alt bygges åtte rekkehus med et bruttoareal på 137 kvm per enhet.

Og om du er interessert i en lettstelt leilighet, kommer det 56 leiligheter i samme solrike område, i både 2- og 3-roms.

– Leilighetene passer både for enslige, par og familier. Her er hver kvadratmeter utnyttet maksimalt for en gjennomtenkt planløsning, understreker Oland.  

Og området rundt vil bestå av romslige grøntarealer, fellesområder og lekeplass. 

VR-tur av Hvitveisbakken-prosjektet: Bruk en QR-app på telefonen og få et virtuelt innblikk av prosjektet.

Nøkkelferdige boliger - flytt rett inn

Det er noe med følelsen av å kunne flytte rett inn i en bolig der alt er nytt. Der alt det tekniske fungerer. Der du bare kan konsentrere deg om å bo. Block Watne er opptatt av at et boligkjøp hos dem skal være trygt og oversiktlig.

– Det er en yrkesstolthet at folk skal flytte inn i et hjem der alt er klart og trivsel står i fokus, understreker Oland. Derfor arrangerer de ofte en samling i forkant av ferdigstilling, så nye naboer kan bli bedre kjent, samtidig som det er tett oppfølging under oppføring. 

Block Watne velger kun kvalitetsleverandører til sine boligprosjekter. Kjøkken og bad fra HTH, integrerte hvitevarer fra Siemens, Waterguard vannstoppesystem, balansert ventilasjon med varmegjenvinning og Boen-parkett på alle gulv, er noe av det som er standard i nyoppførte boliger. 

Flere spennende prosjekter i distriktet

Block Watne byr også på unike boligprosjekter i Røyken kommune. Ved vakre Gleinåsen er det bygd 12 lettstelte leiligheter tett på et frodig landskap med kort vei til skole, Røyken sentrum og ulike idrettstilbud. 

– Vi har allerede solgt åtte leiligheter. Det er kun fire igjen, som gjenspeiler at dette er et veldig populært område i vekst. Dette er leiligheter som passer alle. Og om noen vil ta en titt, står det en visningsleilighet klar, sier Oland. 

Les mer om leilighetene på Gleinåsen her.

Og ved Kjekstadmarka, også i Røyken kommune, skal det bygges 14 flotte funkisboliger. 

– Boligene er designet til å passe inn i det naturskjønne området og er perfekte boliger for en aktiv familie. Med enkle grep kan det også legges opp til en egen ungdomsleilighet. Disse boligene er helt fantastiske - både når det kommer til utforming, men også med tanke på beliggenhet, forteller Oland, som kjenner distriktet godt. Oland har selv vært eiendomsmegler i Drammensområdet i mange år og har de siste 12 årene jobbet som salgskonsulent for Block Watne i Drammen. 

Les mer om eneboligene ved Kjekstadmarka her.

Ved Kjekstadmarka kommer det flotte funkisboliger. (Foto: Block Watne)

Kontakt oss for boliginfo

Ønsker du mer info om boligene i Hvitveisbakken, Gleinåsen eller ved Kjekstadmarka? Ta kontakt med din lokale salgskonsulent Espen Oland for en uforpliktende prat. Legg igjen epostadressen din i feltet under - og du vil bli kontaktet direkte. 

Block Watne

Avdeling: Drammen-Asker

Adresse: Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 110
3044 Drammen

Redaksjonen i Drammens Tidende har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet